Sayfa 369/607 İlkİlk ... 269319359367368369370371379419469 ... SonSon
Arama sonucu : 4850 madde; 2,945 - 2,952 arası.

Konu: JANTS - Jantsa Jant Sanayi

1.  Alıntı Originally Posted by denizkiraz42 Yazıyı Oku
    paylaşımların için teşekürler dostum..bu grafiğe göre kanalını aştı böylece yeni bir kanala atladı...yeni kanalın katlaması da galiba 650-700 civarlarına denk geliyor....artık teknik ne kadar etkili olur bilemiyoruz...çünkü tekniğin ve temelin bu aralar çöp olduğu bir dönemdeyiz...herşey artık psikoloji ve refleksler olmuş....

eskiler tekniğe inanma ama tekniksiz de kalma demişler..artık hayırlısı olsun diyorum...bakalım kime ne kadar nasip olacak ?? katti dostumuzu kayıp etmemize üzüldüm...topiğin demirbaşlarındandı...ben ona da başarılar diliyorum...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    paylaşımların için teşekürler dostum..bu grafiğe göre kanalını aştı böylece yeni bir kanala atladı...yeni kanalın katlaması da galiba 650-700 civarlarına denk geliyor....artık teknik ne kadar etkili olur bilemiyoruz...çünkü tekniğin ve temelin bu aralar çöp olduğu bir dönemdeyiz...herşey artık psikoloji ve refleksler olmuş....

eskiler tekniğe inanma ama tekniksiz de kalma demişler..artık hayırlısı olsun diyorum...bakalım kime ne kadar nasip olacak ?? katti dostumuzu kayıp etmemize üzüldüm...topiğin demirbaşlarındandı...ben ona da başarılar diliyorum...
    Reis ben 1 hisseyi hiçbir zaman tam bitirmedim. Sadece rsi 92 leri geçtiği için karları alıp diğer hisselerime geçtim. Onlar buna göre görece az gitmişti. Kalan hisselerimin tamamı kar. Kar satışları sattığım fiyatın 100 de 10 altına gelirse diğer karlı pozisyonlardan buraya geçerim. Stratejim farklı. Şükür bu yıl çok bereketli oldu. Kar ile devam

Kesinlikle YTD.
    Güvenme insanların samimiyetine menfaatleri uğruna gelirler vecd'e Cenneti vaad etmeseydi şayet rabbine bile etmezlerdi secde !!!

Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    hayrını gör katti dostum...ben sana başarılar diliyorum..
    Seninle yolumuz hep kesişti. Karel, jantsa, eggub.Bu arada eggub ta hareket sertleşti. Bende yok. Elimde olan bu kağıt dışındaki kağıtları yazmam etik olmaz. Zaten gezenler forumlarında görüyor.Allah hepimizi dürüst kişiler ile karşılaştırsın. Herkesin kazancı daim olsun. Keko tekniğe uymak lazım.

Kesinlikle YTD.
    Güvenme insanların samimiyetine menfaatleri uğruna gelirler vecd'e Cenneti vaad etmeseydi şayet rabbine bile etmezlerdi secde !!!

4.  Alıntı Originally Posted by katti Yazıyı Oku
    Reis ben 1 hisseyi hiçbir zaman tam bitirmedim. Sadece rsi 92 leri geçtiği için karları alıp diğer hisselerime geçtim. Onlar buna göre görece az gitmişti. Kalan hisselerimin tamamı kar. Kar satışları sattığım fiyatın 100 de 10 altına gelirse diğer karlı pozisyonlardan buraya geçerim. Stratejim farklı. Şükür bu yıl çok bereketli oldu. Kar ile devam

Kesinlikle YTD.
    peki dostum ben sana başarılar diliyorum...kendine iyi bak...kalan lotların ile hala bize ortaksın... seni tamamen kayıp etmediğimize sevindik....kime ne kadar kısmet olur bilemiyoruz..ya nasip diyelim artık..
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

5.  Alıntı Originally Posted by katti Yazıyı Oku
    Seninle yolumuz hep kesişti. Karel, jantsa, eggub.Bu arada eggub ta hareket sertleşti. Bende yok. Elimde olan bu kağıt dışındaki kağıtları yazmam etik olmaz. Zaten gezenler forumlarında görüyor.Allah hepimizi dürüst kişiler ile karşılaştırsın. Herkesin kazancı daim olsun. Keko tekniğe uymak lazım.

Kesinlikle YTD.
    ben şu anda olası bir satışı erken görüyorum..hala çıkacağına inanıyorum...artık jantsa da gün geçtikçe daha erken tavan oluyor bir de tavanda bekleyen lotlar sürekli artıyor...ilk tavanda sadece 4 bin adet vardı...sonrakide 10 bin bir sonrakinde 18 bin ..dün 25 bin bu gün de şu anda 28 bin civarı bekliyor...akşama doğru belki de 30 bin olacak...

bu veriler de hissenin daha da agresifleştiğini gösteriyor...

6. katti dostum ile gerçekten de bir çok hissede kesiştik...kendisini severim...kaliteli bir yatırımcıdır...herkes kısmetinin peşinden koşar...

7. Tavanların erken gelmeye başlaması da dediğiniz gibi sevindirici Keko Bey

SM-N770F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. üçüncü çeyrekte alcar 28 milyon kar yapabildi....bryat 34 milyon kar yapabildi....jantsa ise 52 milyon kar yapabildi..

bu şartlarda bryat 650 yi görüp şu anda da 520 de ise ve büyük bir ihtimalle yarın da tavan olacak ise ben jantsadan çekinmem...

Sayfa 369/607 İlkİlk ... 269319359367368369370371379419469 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •