Sayfa 369/691 İlkİlk ... 269319359367368369370371379419469 ... SonSon
Arama sonucu : 5528 madde; 2,945 - 2,952 arası.

Konu: KLGYO - Kiler GYO A.Ş.

1. Sn hkm, iyi ki gelmemiş dünküler

2. Vaybee eskıden bu tıp dıplomatık gorusmelerın başkentı parıs olurdu, şimdi türkiye.. Bu ne bolluk, once ısraıl baskanı, sonra alman ve yunan basbakanları gelıyor. Rusya - ukrayna turkıyede bulusuyor. Her ıkı taraflada ıyı ılıskılerı olan bız.. Oncesınde bae nın gelısı.. Merkez ulke turkıye ruyası gercek oluyor sanırım.. AYRICA GÖRUSME TALEBIDE BUGUN OLACAK TELEFON TALEBI BIDEN DAN GELMIŞŞ- TÜRKIYENIN ONMEI ANLASILDI SANIRIM

Alıntı Originally Posted by ŞEKERLİ Yazıyı Oku
    Sn hkm, iyi ki gelmemiş dünküler
    Cidden öyle.bizim kağıt gene bildiğimiz rutin moduna geçti sn şekerli.

Paçal için 0.87 çok uygunda,fazla yapamadım bu ukrayna olayı nedeniyle.Kısmet değilmiş.

5.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Paçal için 0.87 çok uygunda,fazla yapamadım bu ukrayna olayı nedeniyle.Kısmet değilmiş.
    Haddime değil ama alacaksanız belirlediğiniz fiyattan %20-25 yazın..Diğerleri içinde 1-2 şer kademe, kademe altına. Nasılsa maliyetlendiniz yüksekten. Gelirse böyle gelsin. YTD

Alıntı Originally Posted by ŞEKERLİ Yazıyı Oku
    Haddime değil ama alacaksanız belirlediğiniz fiyattan %20-25 yazın..Diğerleri içinde 1-2 şer kademe, kademe altına. Nasılsa maliyetlendiniz yüksekten. Gelirse böyle gelsin. YTD
    Tam anlıyamadım sn şekerli benim maliyet 1.18 falan nasıl paçal yapmamı önerdiniz tam anlıyamadım açıklayabilirseniz sevinirim

7. dün 90 dan verenler bugün 95-93 arasından geri alıyor. olay bu bugün. beklentim yukardan açmasıydı mal kitlemek için ama yapmadı. sağlam gideceğiz belli oldu bu kanırta kanırta. . bugünlük bu kadar. iyi seyirler. ytd.

8.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Tam anlıyamadım sn şekerli benim maliyet 1.18 falan nasıl paçal yapmamı önerdiniz tam anlıyamadım açıklayabilirseniz sevinirim
    Benim dediğim şu sn hkm, dün 95 alış verdim dediniz ya..Hangi fiyattan olursa olsun emir verecekseniz %20-25 ini belirlediğiniz fiyattan mesela 0,93 ten, kalanları da 0,91-0,89-0,87 gibi yazarsanız, yükselirse hisse zaten ana hisse sayınız çok olacağı için keşke alsaydım deme gibi bir psikolojiye girmezsiniz. Hepsi gelse yazdıklarınızda otomatik olarak alım ortalamanız düşer, gene psikolojik olarak çok daha az sıkıntıya girersiniz. Bu lanet hissede uzun süre kalacaksak sinirlerimizin çelik gibi olması lazım diye düşünüyorum. Ha kelin merhemi olsa önce kendi başına sürermiş oda ayrı bir konu.YTD

Sayfa 369/691 İlkİlk ... 269319359367368369370371379419469 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •