Originally Posted by Webster Etkilemez odabasi Cunku haber cuma gunu dustu kusluya Etki edecek olsa sabah etki ederdi. Suan ilerlememize tek engel gavurun parasi O guzel para var ya aha iste o mak kitledi üstad. valla ağlatacak bu kağıt beni, o kadar bekledik 😢😢
asla ve asla yatırım tavsiyesi değildir
dolar bana boğa tuzağı yapıyor gibi geliyor. düşeceğini düşünüyorum.
şu doların taa minna koym ne oldu şavşak hiç yerinde durmazmısın oç
Originally Posted by Fuat Soylu mak kitledi üstad. valla ağlatacak bu kağıt beni, o kadar bekledik 😢😢 Kitledi ama girecek para yoqqq
Originally Posted by Foçabeyi Dolar aldı başını gidiyeah. Piyasada neler oliyeah? Nerede bizim dolar uzmanları? Obayı 1 günde cahil bıraktınız! Myfinans ve trust ustadlardan haber alinamiyor 🤭
Originally Posted by Foçabeyi Günlük sormadım oynak beyim. Genel olarak diyorum. Şu kısıtlamalar değişir mi? Balon yan kağıtlar iner mi? KY düdükleme devri geçer mi? Hakan atilla kim dedirten soru
Originally Posted by Fuat Soylu dolar bana boğa tuzağı yapıyor gibi geliyor. düşeceğini düşünüyorum. Ustad biden reisi aramiyormus Oyle yazilar vardi Onun etkisi de olabilir goreceguk
Originally Posted by harunlu şu doların taa minna koym ne oldu şavşak hiç yerinde durmazmısın oç Ben de itnenin ustadim
Forum Rules
Yer İmleri