Sayfa 369/1006 İlkİlk ... 269319359367368369370371379419469869 ... SonSon
Arama sonucu : 8045 madde; 2,945 - 2,952 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - IV

1. Türkiye kayıtdışı para ile beslenir. Rahmetli Bülent Ecevit söylemişti. Bunu daha öncede yazdım. Ayrıca Türkiye önemli bir ülke asla batmaz ama yüzde 80 sürünür. Toplumsal ahlak çökünce böyle oluyor 1980 den sonra böyle oldu.

2.  Alıntı Originally Posted by Lemon Yazıyı Oku
    Bıkkınlık geldi para fışkırıyor kelimesinden trollüğü yine yapın kaliteli yapın.
    Yalanda değil aslında.

Kriz döneminde inşaat sektörünün durması gerekir.

Ancak dışarıya batığından 24 saat full çalışıyorlar.

Kapı alalım dedim, 2 ay bekledim.

Kapı taktırmak için usta bulamadım. Hepsi 15-20 süre sonraya verdiler. Onu da aynı gün başka işlerinden kalan zamanda yaptılar.

Çatı oluğu değiştirmek istedim. onu da en az 2 ay sonra güç bela bir usta buldum.

İki ustada bir daha tekrar gelemem ona göre dikkatli bak dedi.

Kiremit almak istedim ona da 1 ay süre veriyorlar.

Tüm bu anlattıklarım, ülkenin en büyük krizi sırasında ve konut kredi faizlerinin zirve yaptığı sırada oluyor.

Çocuğun okulunda arabasını değiştirmeyen öğretmen yok. Hepsinin arabası en çok 5 yaşında.
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

3.  Alıntı Originally Posted by foxmulder Yazıyı Oku
    İnsan dayanamıyor. Bu ülkede nerden baksan 30 milyon fakir var. Ülkede yaşayan 5 milyon kişiye bakıp ülkede para fışkırıyor demek resmen aymazlık.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    etrafında hep o 5 milyondaki insanlar varsa para fışkırıyor denir tabi.
    oğlanı okuldan aldım geçen (özel okul). Genelde çocuklar hepsi aynı tip lüx servisleriyle gidiyorlar, bazılarını da benim gibi veliler okuldan almaya gelmişti. Ama yolda bir anadolu meslek lisesinin önünden geçtim. Kapının önünde hiç servis, hiç bekleyen veli yoktu. Okuldan dağılmış yüzlerce genç öğrenci ya otostop çekiyor ya da yürüyorlardı.
    Dediğim gibi bakmak istediğin tarafa göre olayları görür yorumlarsın...
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

4. Sanayiye gidiyorsun demircisi, otocusu tek bir boşta usta yok. Kapanan tek dükkan yok.

Ucuzluk marketleri her yık 300-500 şube açıyorlar.

Bu nasıl kriz diyorsun kendi kendine...

Belki de herkes kendini altın ve dolarla hedge etmişler.

TL hizmetlerde ise enflasyonun iki katı basıyorlar zammı.

Gerekçeleri ise demire, petrole şu kadar zam geldi vs. Halbuki hizmetin ancak yüzde 15-20 sini etkiliyor gelen zamlar.

Kalan miktarı cukkaya atıyorlar.

Mutlu-mesut yaşayıp gidiyorlar.

Şimdi bunları yaptıkları ticaret mi, ahlaksızlık mı?

Cuma da topluca anlamını bilmedikleri dualarla Allah'ın karşısına geçerler...
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

5.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    etrafında hep o 5 milyondaki insanlar varsa para fışkırıyor denir tabi.
    oğlanı okuldan aldım geçen (özel okul). Genelde çocuklar hepsi aynı tip lüx servisleriyle gidiyorlar, bazılarını da benim gibi veliler okuldan almaya gelmişti. Ama yolda bir anadolu meslek lisesinin önünden geçtim. Kapının önünde hiç servis, hiç bekleyen veli yoktu. Okuldan dağılmış yüzlerce genç öğrenci ya otostop çekiyor ya da yürüyorlardı.
    Dediğim gibi bakmak istediğin tarafa göre olayları görür yorumlarsın...
    30 senedir öyle orası..
    90 larda da öyle idi..
    Ama 90 larda o bahsettiğiniz seneliği 80-100 binlik özeller yoktu..
    Benim üni hayatımda hiç bir arkadaşım yurtdışı tatili yapmadı hiç birisi araba ile gelmedi 1-2 tane zengin aile çocuğu vardı..Onlar işte..O da senede 2-3 gün..
    Şimdi git bi bak..18 19 yaşında gençler...Ayağında 1500 2000 lik adidas..Ellerinde 5000+ telefonlar..Yanında kendisi gibi kız arkadaşları..Ehliyet alalı 6 ay olmuş 350.000 lik arabaya biniyo..
    Hayır bu böyle ise ailesi ne kazanıyo...Herhalde evdeki tek arabayı alıp binmiyo..

Beyler siz nerede yaşıyorsunuz allah aşkına..Bosphorus u anlarım..Adam almanyadan atıp tutuyo burası hakkında da..
    Sizlere gerçekten şaşırıyorum yaa..

2019 da 1500 e 13 ay üye olduğum spor salonu 2600 fiyat çekti..Hemde 12 ay..1 ay vermezmisiniz dedim..ı ıh dedi..O kadar tok satıcı..
    Şimdiden üyelik yenileyin 3000 olacak diyor..
    Haksız da sayılmaz..3 ay önce 2200 sieeee dedik yenilemedik...

Full çekiyo salon..

6. Bu forum da yazı yazanların durumu gayet iyi en azından yüzde 95 inin
    biri yazmıştı unuttum, burada yazanların parası var diye. Bizde herkesi kendimiz gibi zannediyoruz.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by iyimser Yazıyı Oku
    Türkiye kayıtdışı para ile beslenir. Rahmetli Bülent Ecevit söylemişti. Bunu daha öncede yazdım. Ayrıca Türkiye önemli bir ülke asla batmaz ama yüzde 80 sürünür. Toplumsal ahlak çökünce böyle oluyor 1980 den sonra böyle oldu.
    Tr ekonomisi batamaz cunku mantar demisti birisi de, sanirim Yavuz CANEVI idi..

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by TOPRAK-SERDAR Yazıyı Oku
    uzun zaman önce o kesime endişe etmeyi bıraktım.
    sebebi ise aradığımız asıl suçlu o kesim.
    inatla bu iktidarı destekleyen yığın onlar.
    Cok zorlansam da ben de sonunda bunu basardim...

Acima yetime doner sokar .otune ozdeyisimizi her gun 3 posta tekrar eder oldum..

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Sayfa 369/1006 İlkİlk ... 269319359367368369370371379419469869 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •