benim senaryom şöyle, fed 75 arttırır amma o meymenetsiz guvernör beklenenden daha şahin konuşur, dow düşer
de ki, 100 arttırdı- piyasa zaten düşer, meymenetsiz güvercin konuşsa bile artık fayda etmez, dow şelale olur
yada fed 75 arttırır, dow bunu beğenir ralli yapar, sabah bizimki de ayıp olmasın diye +1 falan başlar ama dayanamaz ki oralarda, illa ki satış yer en geç yarım saatte.. aracı kurumlardaki eksi bakiyeler, teminat eksiği hemen öyle bugünden yarına çözülmez- gayrimenkullere ipotek tesis edilecek, avukatlar mesai yapacak, bankalardan kredi lines update edilecek falan filan.. ay sonu fiziki teslimat resetlenmesi olmadan her fiyat afakidir
FED 0.75 atırır..Üzerine de güvercin ötesi güvercin açıklamalar yapar..
Heryer füzeler..
Bit nasdaq parite borsalar gold hepsini start pozisyonuna getirdiler..
ne 1 adım ileri ne geri..
Hepsi startda fed amcalarını bekliyor..
Hadi fed amcası ver mamalarını bunları..
ABD Başkanı Biden, Çin'in herhangi bir şeffaflık olmaksızın daha önce benzeri olmayan bir nükleer silahlanmaya gittiğini söyledi.
Kaynak : Anadolu Ajansı
bir de sizin cenahın çok sevdiği bir espri yapayım. inan çok komik zuhhaaaaa
ke-MAL
audentes Fortuna iuvat
Yer İmleri