Sayfa 37/45 İlkİlk ... 273536373839 ... SonSon
Arama sonucu : 356 madde; 289 - 296 arası.

Konu: Hisse teknik analiz

Alıntı Originally Posted by karar_anı Yazıyı Oku
    DEVA..bu kağıda dikkat edin. eğer bugün bi numara olmazsa akşam kapanışa doğru 27 üzerinde kalması durumunda alınıp tutulmasını öneriyorum..
    bugünki tek kağıdım ..DEVA.. seans içinde yeni bir kağıt gözüme ilişirse onuda paylaşırım. bol şanslar..
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

2. Hocam flap da crdfa gibi cansızdı hic hacim yok tu bugün kü hacim flap da obo(baş) oluştu diyebilir miyiz.

Alıntı Originally Posted by berk06 Yazıyı Oku
    Hocam flap da crdfa gibi cansızdı hic hacim yok tu bugün kü hacim flap da obo(baş) oluştu diyebilir miyiz.
    ben bu soruyu kendi anlayışıma göre cevaplayım..

kağıt çok aşırı yükselmiş. o kadar kağıt varken şahsen ben böyle kağıtları tercih etmiyorum. hani şöyle girerken tutunabileceğim bi desteğim olsun istiyorum. bu kağıda bakıyorum altı bom boş azcık dokunsalar yüz üstü yere yapışırımkarar sizin ben bişey diyemeyeceğim. bol şanslar..
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

..petkm...

5. Sn kararanı endeks yorumu yapmama kararınız devam ediyor mu?

Alıntı Originally Posted by Drej Yazıyı Oku
    Sn kararanı endeks yorumu yapmama kararınız devam ediyor mu?
    sizi kırmam düşüncemi söylerim.diken üzerindeyiz. şu an alda diyemem satta diyemem çok kritik durumdayız. bol şanslar..

7.  Alıntı Originally Posted by karar_anı Yazıyı Oku
    sizi kırmam düşüncemi söylerim.diken üzerindeyiz. şu an alda diyemem satta diyemem çok kritik durumdayız. bol şanslar..
    Teşekkürler, çok naziksiniz

endeks30.. ilk etapta yukarı işareti verdi ancak bunu gerilip öylede yapabilir..

Sayfa 37/45 İlkİlk ... 273536373839 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •