Sayfa 37/118 İlkİlk ... 2735363738394787 ... SonSon
Arama sonucu : 937 madde; 289 - 296 arası.

Konu: EGCYH Egeli & Co Yatırım Holding

1. 5.500.000 lot eglyo satis borsa disi
    160.000 lot borsa satilmistir

Yani ne demek egcyh 5.500.000 nakit saglanmistir

Oglum bunlar hakketten firildakk

Gulemmi aglayammi )

HTTPS://WWW.KAP.ORG.TR/Bildirim/614334

Yapistir ozaman

2. ceneee sence pazartesi ne olur tavanı bozdular birde metro yatırım alıma devam etti mi bugün

3. 0.21 e 4 milyon lot satışı kim niye koydu da tavanı bozdu gerçekten ciddi bir satıcımı yoksa güç gösterisimi.

4. Eğer 2 gündür hisseye başka bir gurup girip kontrol disinda tavan yaptiysa bu 4 milyon lotu koyup dur arkadas bu hissenin kontrolu bendemi demek istiyor nihayetinde yaklasik 100 bin tlye 2 tavan yaptilar bu kadar basitmi.ama su da var satici yok......bugun kim aldi takas olan varsa atsin

5. mesgulum içerikte 5.500.000 nakit sağlanmıştır diye birşey bulamadım 0.54 tl den 3 milyonluk satılmış yani egcyh toprağa gömüyor

6. Egcyh nin tek iştiraği eglyo kaldı egcyo dan ayrıldılar şimdi eglyo hisselerini satıyor para giriyor ama bu iş egcyh nin işine yararmı ?eglyo yu da hep satarsa ne is yapar hic fikrim yok.yillardir egcyh deyim hala bu firmanin ne is yaptigini anlamadim .bakkal bunlardan iyi en azindan ne is yaptigi belli....bir ara egcyh ve eglyo birlesme icin karar almisti ama şartlar el vermedi.acaba bu birlesme isi tekrar gundeme gelirmi.

7. sayın ceneee , mesgulum ben yine spk ya şikayet edeceğim eglyo da ki hisselerimizi öldü fiyata satıyor egcyh nin içini boşaltıyor (daha önce de egcyo daki hisselerimizi öldü fiyatına satmıştı) zaten reel anlamda iş yapan eglyo nereden bilelim tanın kendi adamlarına aldırmadığını

8. bu arada metro 226 bin lot satmış alıcılarda herkes bir parça almış

Sayfa 37/118 İlkİlk ... 2735363738394787 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •