Yazdıklarım kesinlikle sadece kendi düşüncelerimdir. Asla yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz.
Yazdıklarım kesinlikle sadece kendi düşüncelerimdir. Asla yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz.
Oyuncular aynı, bakalım film aynı olacak mı? YTD
6.70 ve 8'lerden "çok" aldım sattım diyorsun!!!! Ben uzun zamandır burdayım! 7.10 tavan hareketinden sonra hisseyi 5.50'lere çektiler ve epeyce 5.40-5.50/6 arası gitti geldi malum aralık sonu 6.33 kapanışı sonrası bahsettiğin fiyatlarda hiç salınım yapmadı dostum!! 7.30-7.50 arası birkaç gün gezindi!! Sanalda mı aldın sattın? Belkide yanlış hatırlıyorsundur!!
Ytd
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Işlemlerin çetelesini tutmadim... sonuçta burdayım ve az da olsa zarardyim. .. bekliyoruz. .. Fabrika açılsın ve 3 aylık gelsin karar vereceğim. ..
SM-G710 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Mesele çetelele değil yatırım yaptığın hisseyi sadece gün sonu takip etmen yeterli sonuçta para bağlıyoruz değilmi? Mesele hisseyi ucuzken alıp beklemek sabretmek!! Al-sat'la çorba parası çıkarırsın o'da her zaman mümkün değil hele ki böyle sığ hisselerde!! Ben satıp daha yukardan maliyetlenen ve sonrasında zararına tekrar satan ve sonrasında sermayeyi kaybeden çok ky gördüm, ilk yıllarımda bende hatalar yaptım ancak yanlış anlama banada DEĞERLİ bir ABİMİn tavsiyesi şuydu "Kardeşim BÜYÜK resme odaklan" "sürekli takip etme, serin ol" yılların birikimi ve bu sözler bana kılavuz oldu.... Bol kazançlar dilerim..
Not: grafik kıvama geldi ve sıkışma dewam ediyor hayırlısı bakalım....
Kesinlikle al-sat-tut tavsiyesi değildir...
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Referanduma kadar şu fabrika bir açılsa....
SM-G710 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
[QUOTE=skfeyi;185434]Referanduma kadar şu fabrika bir açılsa....
Fabrika normalde açılışa hazır ufak tefek eksikler dışında diye dusunuyorum.muhtemelen 9 nisandaki erdogan-yıldırım izmir mitingini bekliyor olabilirler.cumhurbaskani katildigi tum mitinglerde toplu açılış töreni de yapıyor.ege profilin açılışının da cumhurbaşkanı tarafından yapılacağını dusunuyorum.acilan normal bir fabrika değil.50 milyon euro yatirim yapılmış avrupanın en büyük fabrikası.boyle bir fabrikayı da cumhurbaşkanının açması yakışır.y.t.d
Yer İmleri