Sayfa 37/232 İlkİlk ... 2735363738394787137 ... SonSon
Arama sonucu : 1850 madde; 289 - 296 arası.

Konu: XU100'de Anatrendler

1. Merkez izin alabilirse bugün devreye girebilir.
    --

2. Kurların çıldırması ekseriyetle içsel olsa da, DXY'nin ralliye ara vermesi ortamı sakinleştirir. DXY 94-94.5 aralığı bana göre kısa vadeli zirve olacak.
    --

3.  Alıntı Originally Posted by DEVİR Yazıyı Oku
    Merkez izin alabilirse bugün devreye girebilir.
    --
    Bu hafta olabilir hocam, katılıyorum..

4.  Alıntı Originally Posted by DEVİR Yazıyı Oku
    Kurların çıldırması ekseriyetle içsel olsa da, DXY'nin ralliye ara vermesi ortamı sakinleştirir. DXY 94-94.5 aralığı bana göre kısa vadeli zirve olacak.
    --
    peki hocam dxy kısa zirve sonrası yeni bir hareket başlatırsa, bu bizde yeni kanallar, hedefler oluşturmaz mı?

5.  Alıntı Originally Posted by MESUTK Yazıyı Oku
    peki hocam dxy kısa zirve sonrası yeni bir hareket başlatırsa, bu bizde yeni kanallar, hedefler oluşturmaz mı?
    Zannetmiyorum. dxy birkaç hafta durulduktan sonra en çok 96'ya kadar son bir hareket yapacak diye bekliyorum. Dolar-TL en momentumlu hareketini bugün yaptı. DXY 96'ya gitse bile bizdeki yansıması zayıf olur. Yeni zayıf bir son zirve yapıp döner.Gerek 10 yıllıklar gerek dolar endeksinin mega trendine hiç ara vermeden devam etmesi, emerginglerin son boğa piyasasıyla çelişiyor.
    Toparlarsak benim beklentim önce 91-92'ye gevşeme, peşinden 96'ya son bir atak, sonra da mega trende 2 sene mola. Ondan sonrasını zaten biliyorsunuz.

6. Kurumların başındaki adamlar şark kültürüne daha yakın oldukları için çözümleri de o taraftan arıyorlar. Bist üzerinden döviz sattırınca piyasayı korkuturuz sanıyorlar. Tüm önlemler blöf ama piyasa yemiyor ve kolu büktükçe büküyor. Pes demezse vatandaş sandıkta pes mi diye sorabilir.
    Merkez olağanüstü toplanamıyorsa, gaz dizilerin oyuncuları tüfekli kılıçlı kostümleriyle toplanıp piyasayı sakinleştirsin. O da bir çözüm. Sonuçta her biri bölüm başına 10-15 alıyorlar. Bari bir işe yarasın.
    --

7. Vergilerimizle ayakta duran kanal yakında kendini aşıp aya kadar ulaşacak roket yaptık diye 1 saat haber yapabilir. Dolar Uganda'da yükseldiği için haber değeri olmaması normal.
    --

8. Canına kasteden ülkenin 170 milyarını bankalarda istifleyen vatanseverleri piyasaya bekliyoruz.
    --

Sayfa 37/232 İlkİlk ... 2735363738394787137 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •