Sayfa 37/242 İlkİlk ... 2735363738394787137 ... SonSon
Arama sonucu : 1931 madde; 289 - 296 arası.

Konu: PINSU - Pınar Su VE İçecek San. ve Tic. A.Ş

1.  Alıntı Originally Posted by ORİYEN73 Yazıyı Oku
    Net Dönem Karı veya Zararı
    -8.888.942
    Yazıklar olsun pınar su..

"En Kötü Karar Kararsızlıktan İyidir”
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, kişisel görüşlere dayanmaktadır. "ASLA YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR "

2. Gozgore gore bilanco oncesi bilanco operasyon cekildi.Spk uyudu,sirket tepki vermedi..yaziktir..gunahtir hic mi korkunuz yok ilahi adaletten..bu ne buyuk risk..

3.  Alıntı Originally Posted by Corau Yazıyı Oku
    Gozgore gore bilanco oncesi bilanco operasyon cekildi.Spk uyudu,sirket tepki vermedi..yaziktir..gunahtir hic mi korkunuz yok ilahi adaletten..bu ne buyuk risk..
    Bu grubun birkaç hissesi mimlendi. Viking, pin su eskiden dyo idi..zerre guvenmemeli..yıllardır bekliyen yatırımcılar var.
    Bedelli yakındır bu hissede gidişat onu gösteriyor..detaylı bakamadım ancak şirket berbat yönetiliyor..sadece masal okuyorlar. Gözle görülür bir iyileşme maalesef yok..

Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, kişisel görüşlere dayanmaktadır. "ASLA YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR "

4. Pazarlama Giderleri ve Genel Yönetim Giderleri katlanmış yine. Beş para etmez bir hisse. İşlerin en hızlı zamanında yine çok kötü bir bilanço açıkladı. Bu hissede boşa zaman harcamanın anlamı yok. Rezil bir şirket.

PINSU Solo 2017/9 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): -8.888.942

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

6. bunca rezilliğin sebebi bu akşam anlaşıldı.alkış...
    göz gore gore iteklediler..
    şimdi sorulması gereken soru byrdan ne kadar düşer?
    bir başka soru,kotü bilançoyu bahane edip milleti döküp ters köşe yapabilirler mi?

7. Adamlar içerden haberi aldi.yüklü mal hisse yukarı çekilerek küçük yatırımcıya devredildi.başka izzahi yok.spk nin incelemesi lazim ama incelemez.en iyisi yıllardır yapilan bu işkenceyi çevrenize duyurmak belki bu markada urun alanlar artik 2 defa düşünür .

ASUS_T00I cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. Bugünkü al sat kimin..pasta rica etsek..

Sayfa 37/242 İlkİlk ... 2735363738394787137 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •