Sayfa 37/613 İlkİlk ... 2735363738394787137537 ... SonSon
Arama sonucu : 4897 madde; 289 - 296 arası.

Konu: PETUN - Pınar Et ve Un

1. A 101 magazalarinda KOMBINET markasiyla yeni pinar et urunleri satisa sunulmuş.pismis kofte çesitleri. hayirli olsun.bu sene turizm sektorude canli olacaga benziyor zira rus turistler rekor rezervasyon yapiyorlar.6 aylik bilancoda pozitif süprizler olabilir.

GT-P5210 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. GT-P5210 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by nurullahtarıkarıkan Yazıyı Oku
    Hisseye 1 gün öncesinden de giren temettüyü alıyor, 1 sene bekleyen de. Hem 1 sene öncesine göre hissenin fiyatı %12 düşüş göstermiş. Ne kadar saçma değil mi? Kim zarar etti? Kim kar etti?
    Evet, hayırlı olsun bakalım zararlarınız. Mutlu, sağlıklı harcayabilirsiniz. Zarar etmek büyük mutluluk veriyor insana(!)
    Petun'dan 7. kez temettü alıyorum. Belki o yüzden böyle sevinçliyimdir. Evet çok kazanamadım ama, zarar da ettirmedi Allah'a şükür.

4.  Alıntı Originally Posted by aturkoz Yazıyı Oku
    A 101 magazalarinda KOMBINET markasiyla yeni pinar et urunleri satisa sunulmuş.pismis kofte çesitleri. hayirli olsun.bu sene turizm sektorude canli olacaga benziyor zira rus turistler rekor rezervasyon yapiyorlar.6 aylik bilancoda pozitif süprizler olabilir.

GT-P5210 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yeni mi başlamış bu satislar

SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. a101 lerde bu satışların başlaması iyi olmuş...6 aylık bilançoya daha mühimi 12 aylık bilançoya iyi etki edecektir...ayrıca dün tv de gördüm sporcular için şeker içermeyen pınar protein sütün reklamları vardı...bunlar gayet iyi gelişmeler...toplamaya devam allah utandırmasın...

6. hatırlatmadır; karlılığı iyi olan ve temettü veren bir hisse senedi, temettü vermeden önce değerlenmiyorsa, mutlaka temettü verdikten sonra değerlenir.. Hissenize sahip çıkın..

7. Temettuler yarin mi yatiyor?

Ya bu yaşarlara nasıl guveniyorsunuz onu anlamıyorum
    demek böyle olmak lazım
    bu yaşarları bi inceleyin ya
    ky anasını aglatmış bunu anlamaktan zorlanıyorum
    demeki
    banka batirdı
    4 tane şirketi hep zarar
    c gurubunda filan
    bunlara insanlar nasıl güveniyor onu anlamakta güclük cekiyorum .
    ne çelişki Y.T.D

SM-J700F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 37/613 İlkİlk ... 2735363738394787137537 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •