Takaslarda yatırım finansman ve deutche artis var.
LG-D802TR cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Takaslarda yatırım finansman ve deutche artis var.
LG-D802TR cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
.................................................. .........................
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir..
Umutsuz durum. Bilanço öncesi belki hareketlenir. Tabii, kalan olursa!..
Kesinlikle Yatırım Tavsiyesi Değildir!..
13.07.2017 15:00:16
KAMUOYU AYDINLATMA PLATFORMU`NDA (KAP) YAYINLANAN VESTEL ELEKTRONIK ACIKLAMASI ASAGIDA BULUNUYOR:
VESTEL ELEKTRONIK SANAYI VE TICARET AS YONETIM KURULU %94,62 ORANINDA PAY SAHIBI OLDUGU VESTEL BEYAZ ESYA SANAYI VE TICARET AS`NIN (`VESTEL BEYAZ ESYA`) MEVCUT %5,38 ORANINDAKI HALKA ACIKLIK ORANININ ARTIRILARAK ARTAN LIKIDITE VE YATIRIMCI TABANI ILE SIRKET HISSE FIYATININ DAHA SAGLIKLI OLUSMASINI SAGLAMAK AMACIYLA, SIRKETIN YATIRIM AMACIYLA IKTISAP ETTIGI VE BORSA`DA ISLEM GORUR NITELIKTEKI VESTEL BEYAZ ESYA PAYLARINDAN SIRKET SERMAYESININ %5`INE KADAR OLAN KISMINI (9.500.000 TL NOMINAL DEGERE KADAR) TEMSIL EDEN SIRKET PAYLARINI UYGUN SARTLAR OLUSMASI HALINDE BORSA VE BORSA DISINDA SATMAYA KARAR VERMIS OLUP, BORSA`DA YAPILACAK PAY SATISLARI ICIN PAY SATIS BILGI FORMU`NUN ONAYLANMASI TALEBI ILE BUGUN SERMAYE PIYASASI KURULU`NA BASVURUDA BULUNULMUSTUR.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
senedin derinlik kazanması için çok iyi bir hareket. bir de dolaşımdaki senetlerin çoğu deniz de olmasa keşke. bu blok satış olur gibi geliyor bana. almak isteyenler çıkacaktır. istedikleri fiyat gelirse tek kalemde satarlar. güzel haber. bu kadar az senet ile zaten hareketler ya böyle sığ ya çok fevri oluyor.
Bu haber kısa vadede olumsuz gözükebilir, uzun vadede daha faydalı olur kanımca. Özellikle yabancılara pazarlayabilirlerse süper olur, tabi satış fiyatı da önem arz ediyor. Ben 11.8'den veda etmek durumunda kaldım, alım fırsatı olarak da takipteyim şimdilik.
2,5 yıldır yatay olan fiyat ve buna ragmen sürekli artan satiş ve karlılık.
Olası hisse satisinda fiyatın bu günkü fiyattan aşağı olmamasi gerekir. Aşağı olmasi akla mantığa aykiridir.
Sektörün diğer şirketi bu 2.5 yillik süreçte nereden nereye gitmiş bakmak lazım.
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Çok iyi temettü veriyor. yabancı bir fon ( katar fonları ) bunun için talip olur, zatende olmuştur. sözde kesilmiştir
Yer İmleri