Sayfa 37/884 İlkİlk ... 2735363738394787137537 ... SonSon
Arama sonucu : 7068 madde; 289 - 296 arası.

Konu: VESBE - Vestel Beyaz Eşya

1. Bu haber kısa vadede olumsuz gözükebilir, uzun vadede daha faydalı olur kanımca. Özellikle yabancılara pazarlayabilirlerse süper olur, tabi satış fiyatı da önem arz ediyor. Ben 11.8'den veda etmek durumunda kaldım, alım fırsatı olarak da takipteyim şimdilik.

2.  Alıntı Originally Posted by engenius Yazıyı Oku
    Bu haber kısa vadede olumsuz gözükebilir, uzun vadede daha faydalı olur kanımca. Özellikle yabancılara pazarlayabilirlerse süper olur, tabi satış fiyatı da önem arz ediyor. Ben 11.8'den veda etmek durumunda kaldım, alım fırsatı olarak da takipteyim şimdilik.
    Benim anladığım:
    -alıcı zaten hazır, benim düşüncem
    -toshibayı almak için kaynak lazım. belli kısmını bu satıştan karşılayacak, yani toshiba işide olmak üzere
    - fiyat bugünün üstünde olacak. bilancodan sonra bu haberi acıklayaydı düşük olacak derdim

3. 2,5 yıldır yatay olan fiyat ve buna ragmen sürekli artan satiş ve karlılık.
    Olası hisse satisinda fiyatın bu günkü fiyattan aşağı olmamasi gerekir. Aşağı olmasi akla mantığa aykiridir.
    Sektörün diğer şirketi bu 2.5 yillik süreçte nereden nereye gitmiş bakmak lazım.

SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Çok iyi temettü veriyor. yabancı bir fon ( katar fonları ) bunun için talip olur, zatende olmuştur. sözde kesilmiştir

5. Belki de yukarı gitmemesinin sebebi bu haberdir. Yani bu haberden mutlaka bilgileri vardir bazı gruplarin.

Kozal da da yüklü miktarda vergi cezası gelene kadar baskiladilar. Ne zaman ki haber geldi ipini kapardı hisse. 3 gunde %30 yapti

SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. haber geldiğinde spek çok az bir lotla 15 kademe aşağı verdi . nedeni 11.70 ve üzerine baskılamak için dizdiği lotları almaya kimse cesaret edemesin diye . sonra 11.90 a kadar tüm kademeleri çizdi. kendi kağıdını aldı

7. 2016 bilançosuna göre hissenin ederi 19-20 tl . daha düşük fiyattan satılacağını beklemek hayal olur

8. Benim bildiğim patron hisse satacaksa fiyat yükselir ...ayrıca satmasada bu karlılıkla normaldede 6 aylık bilancoya kadar vesbe nin birşeyler yapmasi lazim...yani temel sağlam ....grafik de gayet iyi endekste bir sıkıntı olmazsa 12.50 ilk hedefi gözüküyor ...takasta yabancı alımı olduğu söyleniyor buda gayet iyi ...patron belkide çoktan müşteriyi bulmuştur ....Y.T.D.

Sayfa 37/884 İlkİlk ... 2735363738394787137537 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •