Geçmişteki hataları konuşmayalım artık yeni bir beyaz sayfa açtık Türkiye turizm için çalışacak ekibi( Ali Güreli, Banu Dedeman, Serdar Bacaksız ..) sağlam Ruslarla ortak otel projeleri vardı hayata geçirir artık...
02932017_oyan-liste2.jpg
Son düzenleme : ekonomistomer; 29-03-2017 saat: 20:11.
“Benim kudretimin ulaştığı yere onların hayalleri bile ulaşamaz!”
Fatih Sultan Mehmet
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Pasta güzel,böyle bir günde para girişi sağlam,devam ederlerse değerlenir buralar...
LG-H850 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu forumda yazdığım yazılar yatırım tavsiyesi içermemektedir.Yazdığım yazıdaki ifadelerden etkilenip de yatırım yapan veya yaptığı yatırımdan vazgeçen kişilerin hareketlerinden sorumlu değilim.Tüm yazılarım paylaşım,sohbet ve geyikten ibarettir...
Martıgyo nasıl toplamış yapı kredi asıl olay burda yeniden değerleme yapıp 2015 yazında 250 milyon kar açıklayan gyo 0,90 lara o zaman 0,40 dan soluksuz gitmişti yeni otel projeleri geçen sene rafa kalkmıştı şimdi Rus krizi de bitti başkan da bizim zaten umutları kaybetmeyin yeni girecekler şanslı sayılır...
“Benim kudretimin ulaştığı yere onların hayalleri bile ulaşamaz!”
Fatih Sultan Mehmet
Bugün hayırlı ve bereketli bir gün olmasi dilegiyle . Günaydın . Dünkü pastada para girişi olması ve alanlar arasında ky nin küçük bir miktar gözükmesi beni mutlu etti bakalım bu haftayı nasıl kapatacaz
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yazdıklarım hıcbır sekılde yatırım tavsıyesı degıldır. Tamamen saçmalamadır.
Yatırım Tavsiyelerini sadece Yatırım Danışmanlığı Yetki Belgesine sahip olan kurumlardan alınız.
Yer İmleri