Sayfa 37/459 İlkİlk ... 2735363738394787137 ... SonSon
Arama sonucu : 3670 madde; 289 - 296 arası.

Konu: MRGYO - Martı GYO A.Ş.

1. Spek beni bekliyordu sanırım bi anda hareket geldi inş devamı gelir

2. sabah olumlu düşünüyorum diye dayağı yiyecektik az kalsın buralarda
    ben fikrimi söyleyeyim , ikisi de yeşil kapayacak gibi duruyor...
    Bu forumda yazdığım yazılar yatırım tavsiyesi içermemektedir.Yazdığım yazıdaki ifadelerden etkilenip de yatırım yapan veya yaptığı yatırımdan vazgeçen kişilerin hareketlerinden sorumlu değilim.Tüm yazılarım paylaşım,sohbet ve geyikten ibarettir...

3. http://www.turizmajansi.com/haber/ge...im-oldu-h16660
    Oya hnm seçildi öncelikle Martı yatırımcısına ve MRGYO yatırımcısına hayırlı olsun

4.  Alıntı Originally Posted by mng_erc Yazıyı Oku
    http://www.turizmajansi.com/haber/ge...im-oldu-h16660
    Oya hnm seçildi öncelikle Martı yatırımcısına ve MRGYO yatırımcısına hayırlı olsun

Oya Hanım ı kutlarız hissedarlar olarak en başta ülke turizm ni ve Martı yı kalkındıracak hamleler yapması dileğiyle..
    “Benim kudretimin ulaştığı yere onların hayalleri bile ulaşamaz!”
    Fatih Sultan Mehmet

5. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

6.  Alıntı Originally Posted by ekonomistomer Yazıyı Oku
    Oya Hanım ı kutlarız hissedarlar olarak en başta ülke turizm ni ve Martı yı kalkındıracak hamleler yapması dileğiyle..
    oya hanım önce kendi şirketini kurtarsın.martı çok borçlu dolaylı olarakda mrgyo da kira gelirini alamıyor...ytd

7.  Alıntı Originally Posted by cihat.ibis Yazıyı Oku

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Pasta güzel,böyle bir günde para girişi sağlam,devam ederlerse değerlenir buralar...

LG-H850 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Bu forumda yazdığım yazılar yatırım tavsiyesi içermemektedir.Yazdığım yazıdaki ifadelerden etkilenip de yatırım yapan veya yaptığı yatırımdan vazgeçen kişilerin hareketlerinden sorumlu değilim.Tüm yazılarım paylaşım,sohbet ve geyikten ibarettir...

8.  Alıntı Originally Posted by maruf2001 Yazıyı Oku
    oya hanım önce kendi şirketini kurtarsın.martı çok borçlu dolaylı olarakda mrgyo da kira gelirini alamıyor...ytd
    Geçmişteki hataları konuşmayalım artık yeni bir beyaz sayfa açtık Türkiye turizm için çalışacak ekibi( Ali Güreli, Banu Dedeman, Serdar Bacaksız ..) sağlam Ruslarla ortak otel projeleri vardı hayata geçirir artık...

02932017_oyan-liste2.jpg
    Son düzenleme : ekonomistomer; 29-03-2017 saat: 20:11.
    “Benim kudretimin ulaştığı yere onların hayalleri bile ulaşamaz!”
    Fatih Sultan Mehmet

Sayfa 37/459 İlkİlk ... 2735363738394787137 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •