Sayfa 37/931 İlkİlk ... 2735363738394787137537 ... SonSon
Arama sonucu : 7445 madde; 289 - 296 arası.

Konu: ISYAT İş Yatırım Ortaklığı

1.  Alıntı Originally Posted by hüseyin Yazıyı Oku
    Ben aldığımdan beri satmadım ��
    Bende satmadim.

Su an maaliyetim 0.67 TL..

2. 0.68 bendekiler
     Alıntı Originally Posted by HISIM Yazıyı Oku
    Bende satmadim.

Su an maaliyetim 0.67 TL..

3. Ne zaman almıştınız

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4. Bende aldığımdan beri satmadım İsyatırım kullandığım için temettü ile maliyet düşürülüyor. 0,38 maliyetim var.

5.  Alıntı Originally Posted by seanpaul Yazıyı Oku
    Bende aldığımdan beri satmadım İsyatırım kullandığım için temettü ile maliyet düşürülüyor. 0,38 maliyetim var.
    Nefis bir fiyat, Tebrikler Sn.Seanpaul..

6.  Alıntı Originally Posted by seanpaul Yazıyı Oku
    Bende aldığımdan beri satmadım İsyatırım kullandığım için temettü ile maliyet düşürülüyor. 0,38 maliyetim var.
    Mükemme fiyat. Ne zaman almıştınız? Ne kadar zamanda düşürebildiniz bu rakama?

7.  Alıntı Originally Posted by Aydinlik Yazıyı Oku
    Mükemme fiyat. Ne zaman almıştınız? Ne kadar zamanda düşürebildiniz bu rakama?

İnanın hocam ne zaman aldığımı tam olarak bilmiyorum İsyatırımdan sadece son 3 yılın işlemleri görünüyor. Yeterince sabırlı olanlar 4-5 yıl içerisinde bu fiyatları yakalayabilirler. 2013 yılında kendi kayıtlarımda 0,95 maliyet görünüyor o süreden sonra 2014 yılında ek alım yapmışım ve 2015 yılından itibaren alımım yok. Ama dediğim gibi İsyatırım kullandığım için temettü yattıktan sonra maliyetim temettü kadar düştüğü için benim maliyetim haliylen düşük görünüyor. Yoksa Garanti yatırım veya Ziraat yatırım kullansaydım maliyetim böyle olmazdı.

8. Teşekkürler hocam Bilgilendirme için elinize sağlık güzel portföy kurmuşsunuz maliyetinizde çok iyi. Bize de nasip olur inşallah

Sayfa 37/931 İlkİlk ... 2735363738394787137537 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •