Sayfa 37/72 İlkİlk ... 27353637383947 ... SonSon
Arama sonucu : 575 madde; 289 - 296 arası.

Konu: FONARŞİ ( hellistheothers )

1.  Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    Hocam bir önceki gönderide paylaştım 4.fonu. İki ihtimal kaldı, bunlardan birine yakın dönemde girmeye başlayacağım. Hisse sadece bir iki defa paylaştım, sonra durdurdum sadece fon merkezli olalım istedim.
    Çok teşekkür ederim, sıkı bir biçimde sizi takibe devam ediyorum

2.  Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    Sağol dostum, sadece çok ses çıkmayınca acaba kimse okumuyor mu telaşlandım bir an. Yanılmışım. Devam ederiz artık.
    Yakın takipteyiz hocam, sesimiz çıkmıyor diye kimse yok sanmayın

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3. Teşekkür-beğeni butonu olmalı iletilerin altında. Yazanlar etkileşim alıp almadığını görür, terettüdde kalmaz.

4. ben de takip ediyorum

5.  Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    Sağol dostum, sadece çok ses çıkmayınca acaba kimse okumuyor mu telaşlandım bir an. Yanılmışım. Devam ederiz artık.
    Böyle güzel üstad, kuru laf kalabalığına gerek yok. Takipteyiz

ALE-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6. Takipteyiz üstad. Emeklerine sağlık.

7.  Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    18.11.2020

hsyf rating :

TKF rating 29,85 ( devam )
    MAC rating 14,39 ( devam )
    NNF rating 17,84 ( devam )

Yakın zamanda 4.hisse yoğun fonu ekleyeceğim.

Portföy ekleme : 1000 lot mac , 8 lot ıpv ekledim portföye.

Not : Ratingi ''0'' olan fon o gün itibarı ile başka hisse fonla değiştirilecektir, benim gözümde yeteri kadar başarısızdır.
    19.11.2020

hsyf rating :

TKF rating 28,69 ( devam )
    MAC rating 15,52 ( devam )
    NNF rating 16,44 ( devam )

Yakın zamanda 4.hisse yoğun fonu ekleyeceğim.

Portföy ekleme : 50 lot suc , 1000 lot eib ekledim portföye.

İyi hsyf'lerde son 10-15 gündür rating gerilemesi ve zayıflama sürüyor.

Yakın zamanda değişken ve dolar bazlı fonları da ratinglerle değerlendireceğim.

Not : Ratingi ''0'' olan fon o gün itibarı ile başka hisse fonla değiştirilecektir, benim gözümde yeteri kadar başarısızdır.
    .
    Son düzenleme : hellistheothers; 19-11-2020 saat: 10:05.
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

8. HSYF sepetimi yıllarıdr 4 fon ile oluşturuyorum. Mps'yi elden çıkarmamdan sonra uzun süredir, 4.uygun hisse fonu bulamadım. Aslında mps'deki emblağı aynı gün4. fon ile değiştirmem gerekiyordu. GEnelde öyle yapıyorum. Ancak bulamadığım için yapamamıştım.
    Ancak artık bir çok açıdan inceleyip verdiğim karar gereği önümüzdeki günlerde biriktireceğim fon OPI ya da OPH olacak.
    Son düzenleme : hellistheothers; 19-11-2020 saat: 10:33.
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Sayfa 37/72 İlkİlk ... 27353637383947 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •