Originally Posted by myfinans Ama hisse/unvan uyumu tam. Onun yeni adi sadik Odabasi bitti
Ben de huseyin efendi olayim bari sadik
Originally Posted by Webster Ben de huseyin efendi olayim bari sadik Hasan Ekrem bey olun.
Originally Posted by Webster Onun yeni adi sadik Odabasi bitti Originally Posted by Webster Ben de huseyin efendi olayim bari sadik Eski köye yeni adet getirme oynak beyim. Obaya ihanet etme
Originally Posted by myfinans Hasan Ekrem bey olun. O herhangi bir replik tasimiyorki ustadim Bizim amacimiz turk fimlerinin repliklerini canli tutmak
Originally Posted by boschyatirim 1 numarali kağıdındı bir zamanlar.Üzerine toz kondurmuyordun. Yanlış anlama bende taşıyorum kagidi. 14.10 maliyetle. Her yükselişinde yavaş yavas satiyorum.Bundan bir cacık olmayacak galiba. 🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭
Originally Posted by myfinans Tuhaf bir hisse 2018 Ocak'tan sonraki 1,5 yıl hep düşmüş. Ee 300 kusur hisse var Tuhafsa ne diye kasiyorsunuz 🤭🤭🤭 Mesela kadife var Mesela link var Mesela dgate var Var derken bende var anlaminda yazdim 🤭🤭🤭
Originally Posted by Webster Ee 300 kusur hisse var Tuhafsa ne diye kasiyorsunuz Mesela kadife var Mesela link var Mesela dgate var Var derken bende var anlaminda yazdim Belki tahtacısı benimdir, karıştırmayın o kadarını.
Forum Rules
Yer İmleri