Originally Posted by
yemekci
Kişisel olarak
Piyasayı takıp ederken ve işin içinde isem
önemsediğim şeyi yazıyorum.
ama piyasayı takıp etme durumum
başkalarına fayda sağlama amaçlı değil
yazma durumum ise
Sanki bir ihtiyaç
bir dertleşme
bir fikir jimnastığı gibi geliyor bana
kendi adıma
işlemleri tamamen aklıma yattığı gibi yapıyorum
çoğunlukla da ekranda o anki izlenimler etki ediyor
alıntıladığız iyi oldu. bende kendimi tam olarak ifade edemediğimi farkettiğim için biraz daha açmam gerektiğini düşündüm. tecrübeli her oyuncu için buralarda yazıp çizmek bir hobi olmuş. yani biri çıkarda yok ben bu işi insanlara faydam olsun diye, allah rızası için, yapıyorum derse geç onu derim. çünkü önce insanın kendinme faydası olması lazım. burala bilgi edinmek amacı ile giren çok sayıda tecrübesiz oyuncu var. bununda farkındayım ama, bende diyorumki.. eğer böyle bir düşüncesi olan varsa bu iş yarım yamalak tanımadığı, kim olduğunu bilmediğini biri ile olmaz diyorum. çocuk oyuncağı değil bu.. bir iş yapılıyorsa tam olarak yapılmalı. piyasada herkesin tanıdığı, gördüğü, bildiği, onlarca profesyonel var. gidersiniz bilgisine öngörüsüne en çok güvendiğiniz biri ile olayı çözmeye çalışırsınız diyorum. ne kadar yanlış anlaşılabilir olmuşsada, burda samimiyet var. buralarda olmaz o iş.. çünkü hergün ses nerden geliyor oraya koşarsın. kendimi yazarak bu kadar ifade edebildim. anlayan anladı. teşekkür ederim
“İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers
Yer İmleri