Sayfa 37/81 İlkİlk ... 27353637383947 ... SonSon
Arama sonucu : 643 madde; 289 - 296 arası.

Konu: XU030_endeksi

1.  Alıntı Originally Posted by karar_anı Yazıyı Oku
    ben şahsen sayfayı açarken, insanlara faydam olsun diye bir düşünce içinde değildim.

Kişisel olarak
    Piyasayı takıp ederken ve işin içinde isem
    önemsediğim şeyi yazıyorum.
    ama piyasayı takıp etme durumum
    başkalarına fayda sağlama amaçlı değil

yazma durumum ise
    Sanki bir ihtiyaç
    bir dertleşme
    bir fikir jimnastığı gibi geliyor bana

kendi adıma
    işlemleri tamamen aklıma yattığı gibi yapıyorum
    çoğunlukla da ekranda o anki izlenimler etki ediyor

Alıntı Originally Posted by yemekci Yazıyı Oku
    Kişisel olarak
    Piyasayı takıp ederken ve işin içinde isem
    önemsediğim şeyi yazıyorum.
    ama piyasayı takıp etme durumum
    başkalarına fayda sağlama amaçlı değil

yazma durumum ise
    Sanki bir ihtiyaç
    bir dertleşme
    bir fikir jimnastığı gibi geliyor bana

kendi adıma
    işlemleri tamamen aklıma yattığı gibi yapıyorum
    çoğunlukla da ekranda o anki izlenimler etki ediyor
    alıntıladığız iyi oldu. bende kendimi tam olarak ifade edemediğimi farkettiğim için biraz daha açmam gerektiğini düşündüm. tecrübeli her oyuncu için buralarda yazıp çizmek bir hobi olmuş. yani biri çıkarda yok ben bu işi insanlara faydam olsun diye, allah rızası için, yapıyorum derse geç onu derim. çünkü önce insanın kendinme faydası olması lazım. burala bilgi edinmek amacı ile giren çok sayıda tecrübesiz oyuncu var. bununda farkındayım ama, bende diyorumki.. eğer böyle bir düşüncesi olan varsa bu iş yarım yamalak tanımadığı, kim olduğunu bilmediğini biri ile olmaz diyorum. çocuk oyuncağı değil bu.. bir iş yapılıyorsa tam olarak yapılmalı. piyasada herkesin tanıdığı, gördüğü, bildiği, onlarca profesyonel var. gidersiniz bilgisine öngörüsüne en çok güvendiğiniz biri ile olayı çözmeye çalışırsınız diyorum. ne kadar yanlış anlaşılabilir olmuşsada, burda samimiyet var. buralarda olmaz o iş.. çünkü hergün ses nerden geliyor oraya koşarsın. kendimi yazarak bu kadar ifade edebildim. anlayan anladı. teşekkür ederim
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

alıntıdır..

Boğularak ölenlere dikkat edin, çoğunluğu iyi yüzme bilir. Bu yüzden açılırlar ve boğulurlar. Trafik kazalarında ölenlerin de neredeyse tamamının şoförlüğü iyidir. Bu yüzden hız yapar ve o yüzden ölürler. Acemi şoförler hız yapmazlar ve yüzme bilmeyenler açılmazlar. Ego öldürür!
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

Alıntı Originally Posted by karar_anı Yazıyı Oku
    xu030__ araya hafta tatili girmesine rağmen, borsa içimizden hiç çıkmıyor. ben bu hafta hem almaya, hem satmaya, müsait olduğu için GARAN takip edeceğim için, endeks"de bir göz atayım dedim. ve,

artı açılış olsa ne olur diye baktığımda, perdenin arkasından bir ses gaz"a gelme gel, gel, olabilir diye fısıldadı..

pekii ya eksi açılsa ne olur dedim. kırmızıyı çokca gösterebilirler ama, günümüz asansör olarak geçer dedi. elçiye zeval olmaz. ben onun yalancısıyım. bol şanslar
    yapacak iş olmayınca; oraya bak, buraya bak, geldik yine son durağa..

ben yukarıdaki düşüncemi biraz daha netleştirmek istedim. xu030__ haftaya artı veya yatay açarsa en azından trade ederim düşüncesi ile direkt satış kolluyorum. son kararımdır. eksi açılırsa bakarız. çünkü o taraf çok puslu

xu030__ al, sat, piyasası olduğu için böyle pozisyonlarda susmak lazım. ancak görüntüye üç beş kademe için alıma girilmesi sıkıntı yaratabilir.. güzel gaz verdiler bende farkındayım ama. mazot bitmiş olabilir.. bol şanslar

xu030__ mazot bitmiştir diyerek yanlış yorum yaptık. düzeltme satışı gelebilir yanii. değilse endeksin maaşallahı var

xu030__ kapanışa göre endekste sıkıntı yok ama, yarında çok yorarlar. göstererek almaz bu namussuzlar. hatta ben yükselişlerde gaz"a gelinmemesini tavsiye olmazda, neyse işte ondan diyorum bol şanslar

xu030__ detaylı olarak incelemeyince bir kademe bile insanı ters yapabiliyor.. onun için endeks yerine ASELS ve KRDMD sattım onu bari paylaşayımda çeşit olsun.. bol şanslar

Sayfa 37/81 İlkİlk ... 27353637383947 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •