Sayfa 37/104 İlkİlk ... 2735363738394787 ... SonSon
Arama sonucu : 825 madde; 289 - 296 arası.

Konu: YEOTK - YEO Teknoloji Enerji ve Endüstri A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by kwon3 Yazıyı Oku
    Dostum Tatar terkettı buraları .!!!

Küba da puro ticaretine başlamış en son duyduğum .!!!.sayfaların neşesıydı .!!bakarsın tekrardan yeşil sahalara döner.!!

Parayı bulunca uğramaz oldu .!!
    Nasılsın kwon kardeşim.Ara ara bakıyorum hissenet e .

2.  Alıntı Originally Posted by ank11 Yazıyı Oku
    Başkan tatar nerde özletti kendini...Mrk ettim..Böyle zamanlaro severdi o...İyi de kazanıyordu...
    Nasılsın Ankaralı kardeşim?İnşallah iyisindir

3. Arkadaşlar dediğiniz gibi güzel kazandım.Arsalar almıştım bildiğiniz üzere yenilerini ekledim ve bazısını müteahhide ikisinı de kendim yapacağım .Birisi yeni başladı.Benim insaatda1 aya başlar

4. Arkadaşlar borsa kötü olur diye paraların çoğunu çekip inşaat için demir çimento tuğla asansör elektrik su malzemelerine bağladım.Havuzlu 10 dairelik bir projelik yer almistim ağustos ayında oraya da başlayacağım ocakta

5. Ama borsada risk iştahı yine geri geldi.Arkadaslar borsayı gerçekten özledim.Bir miktar ile devam ediyorum ama bu beni kesmiyor .Nasipse şu inşaatlar bitsin daireler satılsın borsaya taze para getireceğim.Insaatlardan dükkanları satmayacagim.Tarla olan arsaları ise hiç satmayacagim.Ama projelerden çıkacak dairelerden satıp 10 milyon tl borsaya para getireceğim ölmezsek inşallah.Insallah 1.5 yıl içinde bu hedefime ulaşmak istiyorum.

6. Diyelim ki ilk satılan dairelerin paraları ile borsada iyi kazandım, bu kazandığımı saymayacagim.Sadece TL olarak sıcak para olarak 10 milyon getireceğim inşallah.

7. O kadar çok izahname baktık ki son zamanlarda yanlış hatırlıyor olabilirim 6 aylık kar konusu,kusura bakmayın.

Redmi 7A cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

8.  Alıntı Originally Posted by Madenci Davut Yazıyı Oku
    Ama borsada risk iştahı yine geri geldi.Arkadaslar borsayı gerçekten özledim.Bir miktar ile devam ediyorum ama bu beni kesmiyor .Nasipse şu inşaatlar bitsin daireler satılsın borsaya taze para getireceğim.Insaatlardan dükkanları satmayacagim.Tarla olan arsaları ise hiç satmayacagim.Ama projelerden çıkacak dairelerden satıp 10 milyon tl borsaya para getireceğim ölmezsek inşallah.Insallah 1.5 yıl içinde bu hedefime ulaşmak istiyorum.
    O reis hoşgeldin.!!!

Altın kazısına gitmişsin dediler .Desene ikinci ralliyıde bıstte sen yaptırırsın artık .

Arada uğrada yaşadığını bilelim .!

Yakışır sana tatarrrrrrr.sensız tadı yok buraların .
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

Sayfa 37/104 İlkİlk ... 2735363738394787 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •