3-4 saat önce hareket halinde bir araç vurulmuş 4 pkklı öldürülmüştü.Suriye
Ayn el Arap
Bayraktar Tb2 Siha az önce bir karargahı (Ypg/Pkk üyeleri toplantı halinde iken) vurdu
Burada çok daha fazla telefat var.
3-4 saat önce hareket halinde bir araç vurulmuş 4 pkklı öldürülmüştü.Suriye
Ayn el Arap
Bayraktar Tb2 Siha az önce bir karargahı (Ypg/Pkk üyeleri toplantı halinde iken) vurdu
Burada çok daha fazla telefat var.
@erefefik
https://www.yenisafak.com/gundem/chp...ndular-3708366
"Ülkemizde görev yapan 10 Büyükelçinin istenmeyen adam ilan edilmesi Türkiye'nin uluslararası alandaki yalnızlığını telafisi olmayan bir boyuta taşıyacaktır. Dışişleri Bakanının bu hatadan dönülmesi için gereğini yapacağını umuyorum. Aksi takdirde görevden affını istemesi gerekir." dedi.Türkiye'nin iç işlerine karışılmıştır. Bunun gereği Tayyip Ağamın söylediğinin yapılması.Kimse Türkiye’nin iç işlerine karışmamıştır, karışamaz.
Çavuşoğlu'na istifa et diyor. Bu saatten sonra istifa etse ne olacak? İşte bunun için Chp'li değiliz...
@erefefik
ibrahim Haskoloğlu
@haskologlu
·
3d
CB Erdoğan’ın sınır dışı edilmesini istediği bir büyükelçi ile görüştüm, sınır dışı edilme konusunda henüz bir bilgi gelmediğini ve pazartesi gününü beklediklerini söyledi.
Dışişleri Bakanlığı’na ise Hollanda Büyükelçisi’nin sınır dışı edildiği iddiasını sordum, yalanladılar.
Dr. C. Kani Torun
@torunkani
·
1 sa
10 Büyükelçinin PNG ilan edilip gönderilmesi doları 10TL nin üzerine çıkaracak bilinçli bir adım. Ülkedeki varlıkların iyice ucuzlaması, ülkenin ucuz işçi cenneti olması amaçlanıyor. Daha fakir, kontrol edilebilir, demokrasinin olmadığı bir 3. Dünya ülkesi olmak amaçlanıyor.
@erefefik
10 elçi hemen, 100 elçi yarın.
Elçiye ihtiyaç yok ki, watsap var, zoom var.
Çağa ayak uydurun beaaaa...! 🤩🤪🧐👋
METIN GURCAN
@Metin4020
·
4d
Büyükelçiler krizi Pazartesi kabine toplantısı ile netleşecekmiş. Ankara'da herkes şokta. 2 yaklaşım var:
1. Erdoğan bu açıklamayı danışmadan+düşünmeden yaptı. (O zaman P.tesi düzelir)
2.Erdoğan açıklaması iyice düşünülmüş bir siyasi sürecin ilk adımı. (O zaman seçim geliyor)
@erefefik
Yer İmleri