Sayfa 37/472 İlkİlk ... 2735363738394787137 ... SonSon
Arama sonucu : 3776 madde; 289 - 296 arası.

Konu: SGK Emeklilik İşlemleri

Bu olay nasil EYT deki sikinti ise aynisi su anda da olmakta
    dediginiz gibi bazisi daha yuksek prim ile odeme yapti
    diyelim bir kisim sadece minimum dan tarim sigortasi bagkur filan yatirdi aldigi 1300-1400tl idi
    ama bazisi diyelim ki 1.5 yada 2 kati sgk primi odedi ama kurum uzerinden odendi diyelim cepten diyil
    yada diyelim ki bazisi cepten istege bagli odeme yapti hemde okkali odemeler onun 2500 almasi ile diyelim iki kat odeyen bagkurlu gene cepten odedigi primler esit oldu

Burada insafsizlik acimasiz lik var ama asgari musretek denen bir durum var
    Alttaki taban suyun dibinde yasiyor olmek uzere olarak dusunun onlara biraz refah payi verilmis oldu ama bunu maas olarak degil katki olarak vermek ideal ki su anda ole yapildigini saniyorum
    kisilerin maas lar 1800-1900-2000 olabilir ama bunlarin maas larini 2500 yapip aradaki payi sanirim is fonundan karsiliyorlar, o kisilerin maaslari 2500 degil hala 1800-1900-2000 gibi ve yeni zam ile onlarin maas hesabi hangi maas ta lar ise onun uzerine olacak 2500un uzerine ekleme olmucak

saygilarimla

Alıntı Originally Posted by izmut Yazıyı Oku
    Ayrıca düşük maaşları, 2500 TL'de eşitlemekte saçmalık.

Diyelim A kişisi, toplam 100 TL prim yatırdı.
    B kişisi toplam 130 TL prim yatırdı.

A kişisi 1700 TL, B kişisi 2000 TL maaş alıyordu.
    İkisini 2500 TL'de eşitledin.
    B kişisinin, devlete ödediği fazladan primler, buharlaştı, yok oldu.
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

2. Arkadaşlar bir konu dikkatinizi çektimi bilmiyorum. Biz eytlilerin maaşı her 6 ayda bir enflasyon oranında hesaplanıp arttırılıyordu. Bugün yine bir bakayım dedim. Öyle bir site yok. Acaba bizim artışlar yan yattı çamura battı hooop bak kedi geçti mi olacak acaba. Yada siteye girebilen arkadaşlar link atabirlirmi.Teşekkürler.Saygılar.

3. Artış zamanları siteyi kapatıyorlardı. Daha açılmadı gibi gözüküyor. Ne zaman açarlar acaba...

4.  Alıntı Originally Posted by ninel_dlv Yazıyı Oku
    Artış zamanları siteyi kapatıyorlardı. Daha açılmadı gibi gözüküyor. Ne zaman açarlar acaba...
    Bekliyoruz kardeş. Sadece bekliyoruz. Saygılar.

5.  Alıntı Originally Posted by zeytinci Yazıyı Oku
    Arkadaşlar bir konu dikkatinizi çektimi bilmiyorum. Biz eytlilerin maaşı her 6 ayda bir enflasyon oranında hesaplanıp arttırılıyordu. Bugün yine bir bakayım dedim. Öyle bir site yok. Acaba bizim artışlar yan yattı çamura battı hooop bak kedi geçti mi olacak acaba. Yada siteye girebilen arkadaşlar link atabirlirmi.Teşekkürler.Saygılar.
    bende bakayım dedim şuan çalışmıyor muhtemelen şubat ayında tekrar aktif olur.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

6.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    bende bakayım dedim şuan çalışmıyor muhtemelen şubat ayında tekrar aktif olur.
    Muhtemelen bilerek açmıyorlar, millet isyan etmesin diye, bu arada dün birileri EYT bu sene çıkacak diyordu tv lerde.

7. Hangi kanalda söylendi yine

Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by exxcalibur Yazıyı Oku
    Hangi kanalda söylendi yine

Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

düne ait haber burada.

https://www.sondakika.com/ekonomi/ha...yili-14672844/

Sayfa 37/472 İlkİlk ... 2735363738394787137 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •