Sayfa 37/1003 İlkİlk ... 2735363738394787137537 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 289 - 296 arası.

Konu: Viop XXXVI

1. İki gündür katar spora devredilen mallar var tahtalarda ,
    düzeneğin uzun zamandır kullanmadığı ekip,
    bu yüzden dikkat etmekte fayda var.
    dün bazı tahtalarda satışları karşılayıp 240 milyon luk giriş yaptılar.
    bakalım hikaye nasıl noktalancak.

2. Kapanışa doğru dolares yukarı olma ihtimali mevcut,
    bankalardaki dik durma çabası , endeksi dik tutma çabası,
    tuprs devreye girdi , thy 14.14 üzeri kalabilirse o devreye girer diye düşünüyorum , eregl Qnb üst kademeli çizerse süpriz de o.
    bugunkü akşam kuponum

3.  Alıntı Originally Posted by KAPICI Yazıyı Oku
    Hatırlattım sadece.

Ytd
    https://www.yapikredi.com.tr/yapi-kr...r/detay/140447

Ballı dolar faizi ile kendi bankana borç ver.!(%13,875 dolar faizi)
    Ye memed yeee dök dök yeeee.

Ytd

4. Abi esas İtalyan lari çıkartırken yaptıkları pislikler buradan köye yol olur.

He ama yani is grubu da soda ya çöktü. Hani kik temiz diyeceksen kimse temiz değil burada bunu bilerek bulunmak lazım elbette. Diğer ekibi beşli çeteyi filan zaten hiç girmiyorum bal tutan parmak yalarmis bunlar kolunu soktu kolu soktu gene doymadı.

Ama neticede ortam bu yani çok şey etmemek lazım.
     Alıntı Originally Posted by KAPICI Yazıyı Oku
    https://www.yapikredi.com.tr/yapi-kr...r/detay/140447

Ballı dolar faizi ile kendi bankana borç ver.!(%13,875 dolar faizi)
    Ye memed yeeeâ�¦dök dök yeeee.

Ytd
    SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    dangalakça argumanlar çok yaygın ülkede.. faizden çok şikayetçi iseniz SIFIR yapın..sizi engelleyen yok..

anlaşılması gereken şey şu: dıjj gücjler bağlamında faiz lobisi diye bir şey yok..

faiz lobisi hükümetin kendisidir.. yaptığı harcamalara, borçlanma kalemlerine bakın net görürsünüz..

kimse sana zorla borç vermiyor.. sen kendin borç alıyorsun..kapı kapı london newyork dolaşıp borç dileniyorsun.. onlarda faiz bu istersen diyor.. istemezsen faizle borçlanmazsın.. ama o zaman da 300 odalı yazlık saarayı yapamazsınız mesela..
    Dış güçler , dış faiz lobisi felan siyasi basma kalıp cümlelerle konuşmuyorum.Gerçekleri görün artık SENDİKASYON KREDİSİ diye bir şey vardır araştırın bakalım NEYMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ ?????? Bütün bankalar kullanır , özel şirketler kullanır belediyeler kullanır.bankalar sendikasyon kredilerini kimlerden alıyor toplanan faizler nerelere gidiyor bi öğrenin bakalım.Konunun siyasetle alakası yok tamamen duygusal gerçekler.

https://www.youtube.com/watch?v=xJCdKZ6VRoE
    FAİZLE ALIŞVERİŞ YAPANIN , FAİZLE YATIP KALKANIN BURNU B.....K DAN KURTULMAZ.

6.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Abi esas İtalyan lari çıkartırken yaptıkları pislikler buradan köye yol olur.

He ama yani is grubu da soda ya çöktü. Hani kik temiz diyeceksen kimse temiz değil burada bunu bilerek bulunmak lazım elbette. Diğer ekibi beşli çeteyi filan zaten hiç girmiyorum bal tutan parmak yalarmis bunlar kolunu soktu kolu soktu gene doymadı.

Ama neticede ortam bu yani çok şey etmemek lazım.

Hatırlattım sadece.

Ytd

7.  Alıntı Originally Posted by şahit Yazıyı Oku
    Bu elektrünklü araba işi iyi gitmiyor galiba,
    şarjlarını yapacaktı gerel, diyorlardı yani.
    yokuş aşağı gitmekte.
    gurtar beni boşkuşşş. asdas.
    Bizi kim kurtaracak, şortlar kaldı elde, amele sümüğü kibin yapıştı. Akşam pazarı ucuzluğu olmazsa yandık, haftasonu uyku tutmaz, tatili zehir etcek bisttin palası asdass
    Hamdım Piştim Yandım

8. Abi herkes 90 lara sallıyor da, şu olanların onda biri 90 larda olsa alayını içeri tikarlarmis şimdi herhangi bir yaptırımı yok kendin al kendine ver süper bono bas kendi bankaya %10 dolar faizle borç ver her şey serbest.

Yanlış anlama söylediklerini destekliyorum.

Ama ortam bu oyun bu bu oyunu oynuyoruz işte malesef.

Hala daha en beğendiğim boynuzlu
     Alıntı Originally Posted by KAPICI Yazıyı Oku
    Hatırlattım sadece.

Ytd

Sayfa 37/1003 İlkİlk ... 2735363738394787137537 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •