Artan

12.320,00 10 18:10
85,80 10 18:10
236,70 9.99 18:10
88,70 9.98 18:10
67,85 9.97 18:10
Artan Hisseler

Azalan

46,58 -9.99 18:10
56,05 -9.96 18:10
194,30 -9.96 18:10
10,80 -9.92 18:10
21,60 -9.47 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

14.811.272.651,72 18:10
11.086.493.448,58 18:10
7.357.061.520,82 18:10
6.085.142.723,10 18:10
5.960.933.774,50 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 37/588 İlkİlk ... 2735363738394787137537 ... SonSon
Arama sonucu : 4782 madde; 289 - 296 arası.

Konu: ALARK - Alarko Holding A.Ş.

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ISPARTA K.
    Gönderi
    5,326
     Alıntı Originally Posted by omercelebi Yazıyı Oku
    Alıcı yok ama bunda patronların payı büyük. Hissede güven diyen diye bir şey bırakmadılar. Son 3 aydır patronlar hisseyi baskılıyor. Sata sata doyamadılar. Bugün tekrar satışa geçtiler. Yatırım ilişkilerine mail atıyorsun konu ile ilgili cevap yok. Telefon açıyorsun kem küm. İki kelimeyi bir araya getiremiyor. Söylediği şey; Alarko'ya güvenin. Yazık gerçekten yazık. Hala dürüst olduklarını düşünüyor musunuz? Bir yılda 90 dan 110'a. büyük bir dürüstlük.
    ben şirketin elemanı değilim... patron satışları ile ilgili çok şey konuşuldu ve yazıldı, şimdiki satışlar patron satışı değil...

eğer dikkat ederseniz sapıklaşan yatırımcı ötücü medyada artık son çare patronların yahudi olmasından dem vurmaya başladı. dikkat edin bu varlık aylardır sadece ALARK yazıyor ve kendine bile küfrediyor. diğeri de sürekli kötülemede... bu iki eleman ki dönem dönem diğerleri de katılıyor yatırım yapma derdinde değiller. sadece farklı amaçlara hizmet ettiklerini söyleyebilirim...

bugünki satışlar Gedikin satışları belki geçen günlerde aldıklarını çıkıyordur. orada işlem yapanlar eskilerden ise başka oynayacak bir hisse bulmuşlardır ve ALARK gibi kağıtlarda baş edemezler. yatırımcı olsalar bu rasyoları değerlendirmeleri gerekirdi

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ISPARTA K.
    Gönderi
    5,326
    önceki günlerde yazmıştım... ben ALARK alma nedenimi yazdım. bu neden değişmedi ve bilançoda bozulma yok. fiyatlar ister istemez ederine gelecektir...

3.  Alıntı Originally Posted by tovbekar Yazıyı Oku
    önceki günlerde yazmıştım... ben ALARK alma nedenimi yazdım. bu neden değişmedi ve bilançoda bozulma yok. fiyatlar ister istemez ederine gelecektir...
    Tövbekar sana bir şey dediğim yok. Yanlış anlama ((: Ben sadece son 3 ayda patronların yaptıklarından dolayı biraz dem vurdum. Geçen yıl hisse 90'lardayken GM'ydi galiba, bilanço sonrası çok saçma bir konuşma yaptı. Hisseyi düşürdü. Bu yıl her şey yolunda dedik. 135'lerden patron satışları geldi. Geldiğimiz nokta ortada.

Son 3 ayda 135'den 110. Bu kadar iyi rasyolara rağmen. Anladık dertleri Ky yi dökmekte. Bu kadar aptalca baskı yapıp dökemezler. Bugün görüyoruz. Düşürdükçe bu rasyolara daha fazla gelen oluyor. Yapman gereken tek bir şey var; Yukarı sürüp dökmek. Patronlarda bu baskıda büyük rol oynadı ve oynuyor. Aynısını 2018'de yaptılar. Forumda yazışmalar vardır. Ky'in mimlediği bir şirket oldular. Güveni inanılmaz kaybettiler. Dedik ki bunlar ders çıkarmıştır. Yok, hayır, huylu huyundan vazgeçmiyor. Tüm bu tabloya bakarak yazık diyorum sadece. Güven kazanacakken güven kaybediyorlar.

Son olarak; İnsanların güvenini kaybetmektense para kaybetmeyi tercih ederim. "Robert Bosch "

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Andromeda Nova386 12'22'84'
    Gönderi
    7,526
    Fırsat olarak görmek lazım . Yani birileri kağıdı değersiz görüp satıyor ise !..
    " Birilerinin çöpü başkasının hazinesidir " şeklinde düşünmek lazım .
    Fırsat diye bakmak lazım . Fırsat maliyeti düşük belirlenmiş o halde
    almak lazım.
    Dip NoT : Buradaki bakış açısı kağıdı kendin analiz etmişsen bu sonuca varılır.
    Başkasının fikri ile alım yapıldı ise şüpheler insanı öldürür .

Alıntı Originally Posted by omercelebi Yazıyı Oku
    Alıcı yok ama bunda patronların payı büyük. Hissede güven diyen diye bir şey bırakmadılar. Son 3 aydır patronlar hisseyi baskılıyor. Sata sata doyamadılar. Bugün tekrar satışa geçtiler. Yatırım ilişkilerine mail atıyorsun konu ile ilgili cevap yok. Telefon açıyorsun kem küm. İki kelimeyi bir araya getiremiyor. Söylediği şey; Alarko'ya güvenin. Yazık gerçekten yazık. Hala dürüst olduklarını düşünüyor musunuz? Bir yılda 90 dan 110'a. büyük bir dürüstlük.
    AL / SAT / YAT / TUT yada Turşu kur tavsiyesi değildir, sadece FaL ve dedikodu.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ISPARTA K.
    Gönderi
    5,326
     Alıntı Originally Posted by tovbekar Yazıyı Oku
    bence kağıdın baskılanmasından ziyade alıcı yok... yan tahtalar ve abidik gubidik hisseler sahipli oldukları için yükseliyorlar. bir yerlerde bu hisseleri birilerine teslim edip ana kağıtlara geçmek durumunda olsalar da henüz bu hareket söz konusu olmuyor. böyle bir zamanlamada yabancı önemli ya da yabancı yerine yeni bir kaynak diyelim. bu kaynak akıllı bir şekilde gelip de gerçekten inceleyerek hisse almak isterse blue chipler ve sektörlerde kapışmalar başlar. şimdi bu hisselere yeterince giremeyen fonlar da bunları takip edeceği için asıl yükseliş o zaman gerçekleşir. sanırım bu gerçekleştiğinde bir çok kişi geçtikleri yan tahtalarda bizim şimdi ALARKta hapis kaldığımız gibi kalacaklar ve bu hisselerde olmayacaklar ...

sorulacak diğer ve en önemli soru ne zaman? bu zamanlamada tutturanlar zengin olacaklar, tutturamayanlar belki de çoookkk uzun vadeci olmak zorunda kalacaklar...

ben bekleyeceğim... olası bir krize ya da şimdi olduğu gibi savaşa başka bir hissede yakalanmak yerine zaman maliyetini ekleyip ALARKta karşılamayı tercih ediyorum en kötü ihtimalle ALARKın temettü hissesi olmayı beklerim. uzun vadede ( yabancıya göre orta olmalı 3-5 yıl içinde de diyebiliriz) hisse başı 2 dolar yıllık kar ve 1 dolar temettü alacağımız günlerin geleceğine inanıyorum...

zinhar yatırım tavsiyesi değildir...
    içinizde aralık 2021 dolar fiyatlarını hatırlayanlar var mı? doların 18 liralara fırladığı dönemlerde ALARK fiyatları 11-12 liralardan işlem görüyordu. o dönemde alatonların hisselerine tedbir vs muhabbetleri ALATON holding kuruluşu ve hisse devirleri yapılıyordu...hissenette görevli kötüleyicilerimiz vardı... bakın o dönemde ne yazmışım

" inşaAllah işe yarar da piyasadaki anomali gider... ALARK karada havada en az 200 milyon dolar kar üretme potansiyeli olan bir şirket olarak bir şekilde değerini bulacaktır elbette 200 milyon dolarlarda fiyatlanmalar geride kalmıştır... piyasa oyuncularının bilmesi gereken bazı şeyler bu dönemde de ortaya çıktı... dolar 24 lira olacak diye halay çeken geriler şimdi de başka şeylerin peşine düşecektir. kredi kartı limitlerinin sonuna kadar kullanarak döviz alıp kar ettiğini sananlar artık hala batmayıp yaşıyorlarsa bazı şeyleri öğrenmeliler...
    bu şirket yönetimini eleştirebilirsiniz... ama ülkede şu anda veya son 1 yıl içinde hem ülke hem dünyayı tahmin edebilen kimsenin olduğunu zannetmiyorum... benim için önemli olan Ülkemin ayakta kalmasıdır. yıllardır antikapitalist bir söylemim olsa da işveren olan esnaf ve işadamlarına dua etmekteyim ve gerçekten dua edilmesi gerektiğine inanmaktayım...
    Son düzenleme : tovbekar; 21-12-2021 saat: 10:47."

eeee o dönemde 200 milyon kar üretmiş mi üretmiş... şimdi fiyatlar 5 doları görse de 4 dolarlarda... sizce de bazen geriye dönüp bakmak gerekmiyor mu? hisse başı 1 dolar zaten bu yılın karına eşit... tarımdan, BAKAD tan, ve Kazakistan tarımdan gelecek kar da 1 dolar olsa ( toplam 435 milyon dolar) zaten 2 dolar olacak... sahi sizce fiyat ne olmalı... bence fiyatlar zamanı geldiğinde düzelecektir...
    YTD

6. Şaşırtmıyor herzamanki gibi.Patronları doyurmaya devam ediyoruz.

7. Kasım 2022 analist toplantı faciası 90 tl.Bir sene geçti 110 tl.

Öldü bitti denilen zarar açıklayıp temettü vermiceğini söyleyen eregliden bir farkı yok.

8. Böyle bir günde, yazıklar olsun diye biliyorum sadece.

Sayfa 37/588 İlkİlk ... 2735363738394787137537 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •