Sayfa 37/274 İlkİlk ... 2735363738394787137 ... SonSon
Arama sonucu : 2186 madde; 289 - 296 arası.

Konu: Viop LXVI

Alıntı Originally Posted by kubilayhan23 Yazıyı Oku
    Ha bak burada da bir gurubu tam çözemedim Hüseyin Baş tarafı.

Güvenmelimiyim derken Sütçü İmam da aklımdan çıkmıyor.

Nice Sütçü İmamlara
    temel karamollaoğlunu hiç sevmem sivasın müsebbiplerindendir.
    ancak 6 lı masada ve sonrasında tek sağlam duran o oldu
    kk bile sattı
    ama o hiç çizgisini değiştirmedi
    tuhaf bir durum
    bir halt olacağı yok.

2.  Alıntı Originally Posted by kubilayhan23 Yazıyı Oku
    Ha bak burada da bir gurubu tam çözemedim Hüseyin Baş tarafı.

Güvenmelimiyim derken Sütçü İmam da aklımdan çıkmıyor.

Nice Sütçü İmamlara
    Hüseyin Baş, babası ne demiş zamanında

https://x.com/i/status/1878556770538295397
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

- Ekonomi kanalındaki bayan sunucu, konuğa soru sormadan önce dünya ekonomisindeki durumu öyle güzel özetledi ki bu insansa ben neyim dedim kendime bakıp.
    - Ne dedi?
    - "2024'ten beri dünya ekonomisindeki oynaklık etrafımızdaki jeopolitik gelişmelere ve dünya ekonomisinin başındaki kişinin gün gün değişen, farklı farklı açıklamalarına bakılınca 2025'te de devam edecek gibi." dedi ama o daha güzel söyledi, bunlar aklımda kalanlar.

4. Şarkı söylerken mi?
    Atıcılar pardon tahmin yapanlar lokali
    BİST U100 Günlük Kapanış Tahmini KAPANIŞ METRE VIII

- Konuğun yerinde olmak istemezdim. Piyasaları böyle özetleyebilen bir aklın sorusu nasıl olur kim bilir.
    - Şimdi... Şöyle ki... Öhö!.. Su var mıydı, boğazım gıcıklandı... İchimoku... İhtiyacın olmayan parayla...

6. Suriye'nin güneyindeki Süveyda ilinde çatışmalar şiddetlendi

Suriye'nin güneyindeki Süveyda ilinde, Bedevi Araplar ve aşiret güçlerinden oluşan ittifak ile bazı Dürzi gruplar arasındaki çatışmalar, kentin batı ve kuzey hatlarında sürüyor.

Süveyda ilinde, Şam yönetiminin yerel gruplarla anlaşıp önceki akşam bölgeden çekilmesine karşın, anlaşmaya karşı çıkan Dürzi lider Hikmet el-Hecri grubunun Bedevi Araplara yönelik zorla yerinden etme eylemleriyle çatışmalar yeniden başlamıştı.

Bedevi Araplar ile aşiret güçlerinin sabaha kadar süren saldırılarında Hecri grubu kent merkezine çekilirken öğle saatlerinde karşı saldırılarla Hecri'ye bağlı güçler kentin kuzey ve batı yönlerinde dış kesimlere doğru 4 kilometre ilerledi.

Hecri güçleri çatışmalar sırasında dron ve keskin nişancıları yoğun şekilde kullanıyor.

Lojistik, mühimmat ve gıda ikmalinde düzensizlikler yaşayan Bedevi Araplar ve aşiret güçleri, TSİ 15.00 sularında Hecri grubuna karşı kentin batı kesimlerinde yeni saldırılar başlattı.

- Süveyda'daki çatışmalar ve İsrail saldırılarıâ

Suriye'nin güneyindeki Süveyda ilinde 13 Temmuz'da Bedevi Arap aşiretleri ile bazı Dürzi silahlı gruplar arasında küçük çaplı çatışmalar başladı.

Bölgeye sevk edilen Suriye güvenlik güçlerine, bazı Dürzi grupların saldırılarında onlarca asker öldü.

Güvenlik güçleri ile yerel silahlı bazı Dürzi gruplar arasındaki çatışmaların büyümesinin ardından taraflar arasında ateşkes sağlandı.

Ateşkes kısa sürede bozulurken İsrail ordusu, Suriye güvenlik güçlerini hedef alan saldırılar düzenledi.

İsrail hava kuvvetleri, 16 Temmuz'da Suriye Cumhurbaşkanlığı yerleşkesi, Genelkurmay Başkanlığı ve Savunma Bakanlığını vurdu.

Süveyda'da aynı gün hükümet ile yerel gruplar arasında ateşkes yeniden sağlanırken İsrail savaş uçakları Şam ve Dera'ya saldırılar düzenledi.

Anlaşmanın ardından bazı Dürzi silahlı grupların Bedevi Arapları zorla yerlerinden çıkarmaya başlamasıyla iki taraf arasında dün çatışmalar yeniden alevlenirken güvenlik güçleri müdahil olmadı.

Güvenlik güçlerinin çekildiği Süveyda'da, çatışmalar ve İsrail'in saldırılarında, yüzlerce kişinin hayatını kaybettiği tahmin ediliyor.

Çatışmalar nedeniyle gıda, elektrik ve su temin edilemeyen bölgede insani kriz yaşanıyor.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

7.  Alıntı Originally Posted by TEK Yazıyı Oku
    - Ekonomi kanalındaki bayan sunucu, konuğa soru sormadan önce dünya ekonomisindeki durumu öyle güzel özetledi ki bu insansa ben neyim dedim kendime bakıp.
    - Ne dedi?
    - "2024'ten beri dünya ekonomisindeki oynaklık etrafımızdaki jeopolitik gelişmelere ve dünya ekonomisinin başındaki kişinin gün gün değişen, farklı farklı açıklamalarına bakılınca 2025'te de devam edecek gibi." dedi ama o daha güzel söyledi, bunlar aklımda kalanlar.
    Mal güçlü eller tarafından ancak böyle zamanlarda toplanabilir. Hem de mümkün olduğunca en düşük maliyet ile toplanabilir.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

9800 (kırmızı diktörtgendeki çızgılar ) geçildiği için... zorunlu hedef 12100 (üst kırmızı ) oldu

12100'e gidememesi GEVŞEKLİK belirtisidir ve ceza kesilebilir

gevşeklik derken, bugünden sonra yukarıya götüremeyenlerin gevşekliği değil... 1 ay önceden kaadı 9300'den 10300'e getirenlerin gevşekliğini kastediyorum.. halk arasında buna aslında gevşeklik değilde, yavuşaklık denir

şahsi düşüncem: (realite bu olmamasına rağmen ) bu 12000, borsa kurtarma operasyonu için faizi 350 pivan indirip, not artıracaklardır

Sayfa 37/274 İlkİlk ... 2735363738394787137 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •