insanın sinirleri hopluyor arkadaş. borsa %2 oldu. ayıp yaaa. çıkmayan hisse kalmadı. az daha düşte çıkıp kurtulayım senden
insanın sinirleri hopluyor arkadaş. borsa %2 oldu. ayıp yaaa. çıkmayan hisse kalmadı. az daha düşte çıkıp kurtulayım senden
siz siz olun sakın beni dinlemeyin. bildiğinizi yapın.
1900 puan + endeksde dgklb ekside tuvalet kağıdı
biz kimiz ki başkasına akıl verelim . Y.T.D.
Son düzenleme : yorenti; 14-08-2017 saat: 18:15.
Karsilastirma acisindan, Yatas az once 6 aylik gelir tablosunu acikladi.
Yatas: Ciro gecen seneye %57 artmis ve net satislar 348 milyon TL olmus, 33milyon TL faaliyet kari ve 20 milyon TL net kar. Yatas'in borsa degeri bugun itibariyle 533 milyon TL
Dogtas Ciro gecen seneye gore ilk 6 ayda %36 artarak 250milyon TL oldu, 37milyon TL faaliyet kari ve 5.2milyon TL net kar acikladi. Dogtas'in borsa degeri ise 863milyon TL.
Dogtas'in faaliyet kari Yatas'a gore %12 daha yuksek, ciro ve net kari ve ciro buyumesi Yatas'in cok altinda, ama borsada piyasa degeri Yatas'a gore %62 daha fazla. Ben bu nedenle daha once soyledigim gibi gecen hafta Dogtas'tan Yatas'a gectim. 2 sirketin de gelecegi parlak, ama Yatas bana gore Dogtas'a gore cok ucuz.
sakin kafa ile düşündüm ve yarın açılışa göre biraz daha almayı planlıyorum. gideceği yer 3.94 olur. 3 5 kademe altına izin veririm ama daha aşağısı kabul edilemez ve ekranımdan dahi silerek 3 5 gün boşa geçen günlerime yanar bunu da unuturum. herşey bir tavana bakar [emoji78]
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
siz siz olun sakın beni dinlemeyin. bildiğinizi yapın.
ANKET-BIST 100 Endeksi'nin güne alıcılı bir seyirle başlaması bekleniyor
Analistlerin BIST 100 Endeksi açılış değerine ilişkin medyan
tahmin +288 olurken, ortalama tahmin +311 olarak gerçekleşti.
Foreks'in 34 aracı kurum analisti ile yaptığı ankette, en yüksek
beklenti +788 puan olurken, en düşük beklenti +58 puan olarak
gerçekleşti.
Ankete katılan analistlerin tamamı pozitif açılış tahmininde
bulundu.
NOT: Foreks Haber Merkezi tarafından günlük düzenlenen BIST 100
Endeks anketine katılmak isteyen yatırım uzmanları
neslihan.koroglu@foreks.com adresine başvuru maili gönderebilir.
Yer İmleri