Sayfa 370/790 İlkİlk ... 270320360368369370371372380420470 ... SonSon
Arama sonucu : 6319 madde; 2,953 - 2,960 arası.

Konu: BIZIM - Bizim Toptan Satış Mağazaları A.Ş.

1. Yok mu KY dan bir ses bir nefes🤭🤭🤭

2. Forumda kimseden ses soluk çıkmıyor herkes totem yapıyor galiba[emoji3]

[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by zaphyros Yazıyı Oku
    Ben bugün geri kalanları da 8.30 saldım kesin zıplar

SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Ne yalan söyleyeyim zaphyros, sen gidince aklıma gelmedi değil söylediğin. Pegi'yi haırladım, bir de geçen "neden alctl değil de bizim?" dedin ardından kâğıt yüzde on yaptı. Şansın açık olsun.

4.  Alıntı Originally Posted by İstus Yazıyı Oku
    Pastalar için teşekkürler İstus.

5.  Alıntı Originally Posted by Grando Yazıyı Oku
    istusun bu pastasında unlunun 8 milyon 700 bine ulasması lazım...Kerrakenin pazartesi taksında 8 milyon 600 bin...
    Pazartesi dahil değil sanırım...Salı takası bulursan bugün paylasırmısın...Bu unlu 100 bini hacıladı mı acaba...?
    Ben de merak etmiştim Grando ama Ünlü yerinde sayıyor. O gün Cıtı'ye çalışmış sanırım. Takas aşağıda.

6.  Alıntı Originally Posted by kerrake Yazıyı Oku
    Ne yalan söyleyeyim zaphyros, sen gidince aklıma gelmedi değil söylediğin. Pegi'yi haırladım, bir de geçen "neden alctl değil de bizim?" dedin ardından kâğıt yüzde on yaptı. Şansın açık olsun.
    Eyvallah dedim ki ben yüzünden çıkmıyo siz bari kurtulun. Pegiden çıktım o da rahatladıydı. Allahtan ordan egeen e geçtiydim de çok üzülmedim. Bu sefer bakalım 50 kuruş gerideki alctle yıgdım bizimi eğer alctl geçerse bizimi yine bölüştürcem. Bşr de uyuz adellerim var elimde ondan çıkmayınca o da gidemedi bir türlü

SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

7.  Alıntı Originally Posted by kennym Yazıyı Oku
    hayırlısı olsun , nisan sonuna kadar 12 tl yi göreceğini düşünüyorum ilk çeyrek bilanço öncesi.. inşallah görür . ilk çeyrek te de kar yazarsa zaten daha da buralara uğramaz uzun süre ..

bakın pastada şu 3 şey varsa o hisseden çıkılmaz , alan kısmında deutchenin girişi , citinin girişi ve satan kısmında diğer tarafın hep artması ..

artan günlerin tamamında bu resmi görürsünüz..

bu kadar sabrettik , şirket pozitife dönüş sinyali vermeye başladı .. yabancı girişi artıyor .. ne bileyim tekkeyi beklediniz ama çorbayı yabancı içecek gibi.. hakkınızda hayırlısı ..
    Bende de aynı düşünceler var, inşallah düşündüğümüz gibi olur. Çarşamba itibariyle takaslar aşağıda.

8.  Alıntı Originally Posted by kerrake Yazıyı Oku
    Pastalar için teşekkürler İstus.
    Birşey değildir

Sayfa 370/790 İlkİlk ... 270320360368369370371372380420470 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •