Sayfa 370/803 İlkİlk ... 270320360368369370371372380420470 ... SonSon
Arama sonucu : 6419 madde; 2,953 - 2,960 arası.

Konu: ACSEL - Acıselsan Acıpayam Selüloz Sanayi ve Ticaret A.Ş.

1. Virüs etkisi bizde 15 Mart'ta başladı.Çin tedarik zincirinden daha erken ayrildiysa ihracat tarafında yükseliş ilk ceyrekte de hissedilir.hele ki talep arzı geçtiyse ton başı kar marjlarınin da yükselme ihtimali heyecan katıyor :) hadi diyelim ki bu bilançoda bekledigimiz gibi çok iyi kar yazmasa dahi en kotu ihtimalle Ağustostaki bilançoda BIST
    Şirketleri arasinda parlayacagi kesin.2. çeyrekte yüzde 70 belki daha fazlası zarar yazacak.bazilari faaliyetlerine daha başlamamış olacak.satislari ve karı artan;abartılı borcu olmayan yatırımları devreye alan döviz artı pozisyonda olan acsel düşündüğümüz yere gelir umarım :)
    YTD.

2.  Alıntı Originally Posted by gameover46 Yazıyı Oku
    Son dakka bir kap haberi
    https://www.kap.org.tr/tr/sirket-bil...4209c55161144d
    Yanlış görmediysem bide küçük payla ortaklığımız var sanki �� YTD
    minik bir iştirak sayın gameover46 size teşekkür ederim ben 12 bin tona çıkan kapasite haberini kaçırmıştım ,bu iyi oldu

3.  Alıntı Originally Posted by Drogo-89 Yazıyı Oku
    Virüs etkisi bizde 15 Mart'ta başladı.Çin tedarik zincirinden daha erken ayrildiysa ihracat tarafında yükseliş ilk ceyrekte de hissedilir.hele ki talep arzı geçtiyse ton başı kar marjlarınin da yükselme ihtimali heyecan katıyor :) hadi diyelim ki bu bilançoda bekledigimiz gibi çok iyi kar yazmasa dahi en kotu ihtimalle Ağustostaki bilançoda BIST
    Şirketleri arasinda parlayacagi kesin.2. çeyrekte yüzde 70 belki daha fazlası zarar yazacak.bazilari faaliyetlerine daha başlamamış olacak.satislari ve karı artan;abartılı borcu olmayan yatırımları devreye alan döviz artı pozisyonda olan acsel düşündüğümüz yere gelir umarım :)
    YTD.
    valla böyle iyi hepimizin ağzından bal damlıyor Allah utandıramsın

4. "2019 yılı içerisinde mevcut üretim tesislerimizde yapılan iyileştirme, ilave ve ek yatırımlar ile üretim kapasitemiz yıllık 8.400 tondan yıllık yaklaşık 12.000 tona yükselmiştir. 2020 yılı içerisinde yeni yatırımlar ile birlikte yıllık üretim kapasitesinin yaklaşık 13.500 tona çıkarılması hedeflenmektedir."

https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/811937

5.  Alıntı Originally Posted by HORASANLI Yazıyı Oku
    minik bir iştirak sayın gameover46 size teşekkür ederim ben 12 bin tona çıkan kapasite haberini kaçırmıştım ,bu iyi oldu
    Minik ama 300 milyon sermayeli enerji şirketi(Bereket Enerji). İlerde bunu da halka arz eder holding. Zaten Endi enerjiydi sanırım o bekliyor sırada. YTD

6.  Alıntı Originally Posted by gameover46 Yazıyı Oku
    https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/811937
    10 Ocakta 12 tona çıkmış pardon 19 değil. YTD
    birde kapasiteyi 13500 tona çıkarma hedefi ve çalışması var ,bunuda gerçekleştirirlerse tadından yenmez herhalde

Y.T.D

7. Aynen Enda Enerji'nin halka arz edilmesi bekleniyor. Oyak yatırımın raporunda bahsi geçiyor. Acsel'den de bahsetmişler.

EW7ZR49WoAEnMYv.jpg

Sayfa 370/803 İlkİlk ... 270320360368369370371372380420470 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •