Özellikle Türkiye ' de yaşıyorsanız başta bir eviniz olması lazım. Bu ülkede rahat geçinmenin birinci şartı kira derdin olmayacak arkadaş ! Malum ülkenin ekonomik koşulları belli ...
Balon patladı, nakitte fırsat beklenmelidir
dolar/euro bozdurup, yatırım yapmak mantıklı
Faizler inerse, şimdi almak mantıklı değil
Faizler inişe geçince alacağım, şimdi kiracılık daha karlı
ev alacak, para da yok, kredi çekip ödeyecek iş'de yok
Dünya malı dünyada kalsın, ben ahirete yatırım yapıyorum kardeşim, ne evi.
Özellikle Türkiye ' de yaşıyorsanız başta bir eviniz olması lazım. Bu ülkede rahat geçinmenin birinci şartı kira derdin olmayacak arkadaş ! Malum ülkenin ekonomik koşulları belli ...
Esenyurt , Beylikdüzü ve Başakşehir satılmayı bekleyen konut stoğunun en fazla olduğu ilk 3 ilçe . Esenyurt başı çekiyor . 35 000 adet konut satış için bekliyor . Beylikdüzü ' nü tavsiye etmiyorum . Deprem için riskli bir yer .
Reklam yapmak için yazdığımı düşünmeyin . Başakşehir ' de oturuyorum . Çevre düzenlemesi , geniş yolları , yeşilliğe verdikleri değer , deprem dayanıklı sağlam zemini ( genelde kayalık bölge ) , temiz havası , birbirinden güzel projeleri ile İstanbul ' un yaşanabilir en güzide ilçelerinden bir tanesi . Başakşehir Belediyesi ' nın de hakkını vermek lazım . Adamlar belediye işini gerçekten iyi yapıyor . Ev aldığınız zaman iki önemli şeyi düşünün . Hem ev sahibi olun , hem de iyi bir yatırım yapmaya bakın . Sağlıcakla kalın .
Belediyecilik başka bir şey.. İçinde insanlara sunduğu hayat tarzı başka birşey..bunu son yıllarda ülkecek yeterince gördük sanıyorum..
Başakşehir, Kayaşehir vs türevi yerler için diyebileceğim tek şey..herşey geniş yol vs değil, sekülerizmi benimseyen birisini mutlu etmeyecektir...
Beylikdüzü o konuda bence çok daha iyi..
Bu arada hala ev almayı düşünen var mı ya![]()
Herkes evinin ve semtinin güzel yanlarını görür.
Çünkü zaten o evi o nitelikleri için seçmiştir.![]()
Ben mesela hayatta beylkdüzü, başakşehir, veya benzeri bir yerde yaşaymam.
Oralardan bedava daire verseler oturmam,
varoştan gelme çeliktepeyi tercih ederim.
Şehrin ve ulaşımın merkezi burası.
Emirgana arabayla 10 bisikletle 25 dakikada iniyorum.
Eminönü metroyla 15-20, maslak İTÜ 10 dakika.
Olumsuz yanları da var tabi. Araçla bir yere gittiğiizde dönüşte park yeri blamayabilirsiniz mesela.
Ama hiç bir yere arabayla gitmeye gerek yok ki.
Tekerleklerin dibinde otlar uzadı.![]()
Velhasıl, herkesin semti kendine güzeldir.
Amaç sidik yarıştırmak değil ha, maksat muhabbet.
sn. djoz , hasta gs li , çeliktepeli , ulus'ta tuhafiyeci Hasan Çevik'i tanırmısınız ?
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Yer İmleri