yürek dayanmaz . helal olsun.
sn @antiseptik bugunki takası zahmet olmazsa paylaşabilirmisiniz.
Geçen hafta SPK içeriden bilgi veme yasağını 31 ağustosa kadar kaldırmış ve daha 24 saat geçmeden kararı iptal etmişti.Bu kısa sürede içerideki bilgiler dışarıya servis edilmiş olamazmı.Son haftada tırmanışa geçen hisselerin bilançolarının güzel geleceği kannati oluştu bende.Hissemizde bunlardan biridir diye düşünüyorum.Ancak kötü bilanço açıklıyacak hisse spekülatörüde hisseyi yukaı pompalaıp çıkış yapabilir.Bu durumuda ihmal etmemek lazım.ULUSE nin bu son ihtimal içinde olması çok zor bence.Hisseyi 11.50 ye kadar götürüp 2 ağustosta temettü dağıtırlar görüşümü yanıltan bir hareket izlemekteyiz.Umarım 13 ,14 ler süpriz olmaz.YTD
Sn.kubilayn , benim gorusurum soyle. Uluse agustos ilk haftasi temettuyu dagitacak bundan sonraki surec ise vergi bildirimi ve bilanco beklentisi. Ulkemiz de yaz olmasi dolayisiyla satislarin ve uretimin arttigi dusuncesindeyim. Bunun yaninda ilk ceyrek bilanco bence guzeldi . 2. Ceyrekte daha iyisini yapacaklarini dusunuyorum. Tabi borsa ne olacagini da belli olmaz.
Eger cok guzel bir bilancoyla karsilasirsak soylediginiz fiyatlarin ustine cikmasi hayal olmaz.
Dunyada ve ulkede siyasi ekonomik anormallikler olmazsa tabi..
Ytd.
Yer İmleri