Sayfa 370/673 İlkİlk ... 270320360368369370371372380420470 ... SonSon
Arama sonucu : 5379 madde; 2,953 - 2,960 arası.

Konu: SRVGY - Servet GYO A.Ş.

1. Snpgy da ciddi alım var citi de girdi %77 si vakıfta şunu diyeyim oswe satışı oldu gibi cünkü snpgy alan kurumlar 3 aylık takasda baya bi mal topladı ben inanıyorumki 4trilyon kar sırf beklenti bitti havası oluşturmak ve hisseyi baskılamak 110 trilyon snpgy kar acıklıyo enteresan oyunlar var benim alımla tavan olmaz diyen mezedu kardeşim 5.43 e işlem hacmi 5 bin lotla geldi benim acelem yok alttan agır agır ve bugun snpgy dada alımlarım oldu ya ordan ya burdan kacarı yok hertürlü beklenti çift vuruş yapar

2. Gönderin artık haberi olumlu-olumsuz ne ise görelim.
    Yatırım tavsiyesi değildir.
    Burası doğunun batısı, batının doğusudur.

3. 5dklıklarda yine sıkıştı

4.  Alıntı Originally Posted by Mnbb Yazıyı Oku
    Snpgy da ciddi alım var citi de girdi %77 si vakıfta şunu diyeyim oswe satışı oldu gibi cünkü snpgy alan kurumlar 3 aylık takasda baya bi mal topladı ben inanıyorumki 4trilyon kar sırf beklenti bitti havası oluşturmak ve hisseyi baskılamak 110 trilyon snpgy kar acıklıyo enteresan oyunlar var benim alımla tavan olmaz diyen mezedu kardeşim 5.43 e işlem hacmi 5 bin lotla geldi benim acelem yok alttan agır agır ve bugun snpgy dada alımlarım oldu ya ordan ya burdan kacarı yok hertürlü beklenti çift vuruş yapar
    Hep öyle diyorsun acelem yok diyorsun ertesinde satıyorsun......

5.  Alıntı Originally Posted by mezedu Yazıyı Oku
    Hep öyle diyorsun acelem yok diyorsun ertesinde satıyorsun......
    Siz al sat yapmadınız bak zarar bekliyorsunuz trede imkanı var al sat kacmıyo ya ama bugunden sonra tehlikeli olurgiderse dönmez pekergy da öyle yaptı acılışta %17 eksi gün içi %5 artı derken 3 .07 den 5.17 buda aynı oyunu dun 4.84 yapıp nabız yokladı 4.84 de 17 lot illem var bu neyin ürkütmesi baba yok buralıyız gitmek yok artık

6. Snpgy 250 binlot serve de ise ? Yazmıycam ürkmesinler oyak takip etsinler alımlar son bir hafta

7.  Alıntı Originally Posted by Mnbb Yazıyı Oku
    Siz al sat yapmadınız bak zarar bekliyorsunuz trede imkanı var al sat kacmıyo ya ama bugunden sonra tehlikeli olurgiderse dönmez pekergy da öyle yaptı acılışta %17 eksi gün içi %5 artı derken 3 .07 den 5.17 buda aynı oyunu dun 4.84 yapıp nabız yokladı 4.84 de 17 lot illem var bu neyin ürkütmesi baba yok buralıyız gitmek yok artık
    İşin şakası tabii, gönül ister ki arkadaşların hiçbiri zarar etmesin...inşallahda öyle olur

8. Iş-a1 ve halk almış bizim 32.000 daha çıkmış

Sayfa 370/673 İlkİlk ... 270320360368369370371372380420470 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •