TCELL'de KAP haberleri var, genel Kurul sonrası Turkcell Holding ve Türkcell İletişim hissedarlıkları değişmiş.
Genel resmi açıklayacak ayrıca açıklama gerekir.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
bu kadar adilik bankalara yapılmaz yukardan alan 13 lerden 12 lerden 11 10 9 tl yonca alan ne yapsın allah bilir 2023 yılınına kadar satamıyacaklar ama sanırsam oyda yok bu yapıya siz anladınız hadi benim maliyet 8 tl bendende bu sisteme oy olamaz ytd
Cukurova Telecom Holdings Ltd. Turkcel Holding A.Ş.'nin (TCELL de %51 ortaklığı olan) %13,76 oranında 241,428,330 TL nominal hissesini 10.065 Dolardan Varlık Fonuna satmış. %13,76 hisse muhtemelen kontrol hissesiydi.
Fiyat yüksek gibi, gelen para Cukurova borçlarını kapatmak için kullanılacak nuhtemelen.
![]()
TCELL fiili dolaşım oranı şu an %48,95 X30 ağırlığı %8,54
Yeni ortaklık yapısı ile %70 üzerine çıkabilir.
MKK bir an önce yeni durumu yayınlaması gerekir.
Koç, Unicredit,YKBNK işlemi ayrıntılı olarak anlatılmıştı. Unicredit haber vermeden satamayacak vs notlar vardı.
Yatırım tabi yapmıyor adamlar..Neden yıllardır yeni yatırımcı gelmiyor? Boş verelim yeniyi yıllardır burada ki yabancı bile deliler gibi kağıt satıyor nedeni yabancının mevcut hükümeti tamamen gözünde bitirmesi..
Bir ülke düşünün her gün kriz var hem de yıllardır. Ne darbe bitiyor, ne Fetö ne papaz krizi ne S-400 ne DOğu Akdeniz vs..Yüzlerce yazarız..
Bu hükümet değişmediği sürece yabancı gelmeyecek..2 sene önce yazdım bu yazdıklarımı..
Yer İmleri