Sayfa 370/996 İlkİlk ... 270320360368369370371372380420470870 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 2,953 - 2,960 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz X

1.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Altın miktarı sınırlı bir şey, dünyada yüzeysel altın çıkarmak kolay ,çıkarılması kolay olan altın zaten yüzyıllardır çıkarılıyor.Giderek altın daha derinden çıkarılmak zorunda .Teknolojisi kolaylaşmasına rağmen çıkardığın coğrafya giderek zorlaşıyor,o yüzden o işler öyle kolay değil.Millet altına fazla yönelmesin diye malum odakların milleti yanlış bilgilendirmesi onlar.Bir ara bir asteroid de tonlarca altın bulundu diye haber bile yapılmıştı.Ben o konuda bir çakallık görüyorum,asıl sağlam değer altındır gümüştür ,gerisine bu ara güvenmem.Ha borsa çakılır o zaman başka ,bu balon fiyatlar manasız.Bitcoin tamamen ilgi alanım dışında,aklım ermiyor öyle bir şeye.İlerde sistem değişir bütün dünya dijital paraya geçelim der o zaman anlarım,böyle bağımsız coinlere ben para yatırmam.
    halihazırda okyanuslardaki altın miktarı 20 milyon ton, dikkat değer kilo(kg) değil..
    lakin çıkarılması şu anda cost-effective değil bir gün o teknolojik seviyeye ulaşılacaktır..

2. Haberden ziyade resimdekiler komik. https://www.gercekgundem.com/ekonomi...ar-zam-istiyor

Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    halihazırda okyanuslardaki altın miktarı 20 milyon ton, dikkat değer kilo(kg) değil..
    lakin çıkarılması şu anda cost-effective değil bir gün o teknolojik seviyeye ulaşılacaktır..
    Yeminlen benim de ilk aklima bu geldi, galiba büyük gemilerin altına altın ayırıcı bir şeyler takılmaya başlanmış.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

4. Komando bugün çok aktif . faiz başlığına da saldırmış ve fethetmiş.... fakat kafası çok karışmış.

https://www.hisse.net/topluluk/showt...90#post5050990

Yahu o iş masal))))))) Elbet teorik olarak o kadar altın var okyonusta da ne kadar dilusyonda insanlık kaç yıldır o konuya kafa patlatıyor biliyormusunuz.Asteroid de tespit edilmiş bilmem kaç yüz milyon onsta orda varmış,nasa söyledi,hadi git al desen )))) Bunlar en azından bizim görünür hayatımızda altının geleceğini etkilemez.Zaten dünya parası olarak ortak bir coine geçilir,benim aklıma göre o coinin altına bağlanma olasılığı var,aklımda hep o konu var.Okyonustan altın çıkma konusu benim torunumun zamanında belki bir ihtimal hallolur,şu anda çok da o konuyu şeetmeme gerek yok.

Şu anda insanlık tarihi boyunca çıkarılmış olan altın miktarını da yazın ,sizi konuya vakıf gördüm,forumdaşlar yararlansın bu bilgiden de.

Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Haberden ziyade resimdekiler komik. https://www.gercekgundem.com/ekonomi...ar-zam-istiyor

Siz bari yapmayın etmeyin, emekli adam böyle mi olur?

Emekli adam dediginiz işte böyle olur, bir elinde rakı kadehi diğer elinde cigarillosu olur yahu!
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

8.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Şu anda insanlık tarihi boyunca çıkarılmış olan altın miktarını da yazın ,sizi konuya vakıf gördüm,forumdaşlar yararlansın bu bilgiden de.
    bugüne kadar yapılamayan bir şeyin 30 veya 80 yıl sonra dahi yapılamayacağını iddia etmek bağnazlıktır..!!

Sayfa 370/996 İlkİlk ... 270320360368369370371372380420470870 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •