Sayfa 370/805 İlkİlk ... 270320360368369370371372380420470 ... SonSon
Arama sonucu : 6435 madde; 2,953 - 2,960 arası.

Konu: TKFEN - Tekfen Holding

1.  Alıntı Originally Posted by Maximetu Yazıyı Oku
    https://uzmanparam.milliyet.com.tr/a...i/57000/57806/

Beyler bu mevzuyu konusmustuk gecenlerde, bu is neden yatmisti , sayin Karani galiba cok hakimdi konuya konusmustuk bulamadim bu is neden yapilmadi , nasil batirdik Biz 25 Milyon eurou burada
    Sn Maximetu bu proje projeyi yaptıracak firmaların Toren ve Gaz depo bulunacak finansman sonrası başlanacak lafı ile projeyi Tekfen ile beraber sanırım Fransız bir firma ya vermesi ile başladı. Sonrasında finansman bulunamadı '' yada bulunmadı '' bu arada M.Gigin 2 şirkete %2.5 paylar ile ortak oldu ( sanki karşı tarafta1 milyarlık € bir varlık varmış gibi ) o zamanın kur karşılığı kabaca 25m € verildi (bilançoya göre). Her tele konferansta soruldu ne oldu bu iş diye ama hep dolambaçlı şekillerde üstü kapalı cevaplar verildi. Bazı resmi başvurular imar izinleri yer falan gibi şeyler halledildi sanırım ama işveren firmaların aradığı proje finansmanı meğerse Tekfen'den gelen 25m euro imiş, finansman bulundu ve adamlar muhtemelen parayı yedi ama proje çalışmaları karanlık kuyu içinde kaldı diye biliyorum. Ufak tefek eksik veya fazlalar olabilir.

2. Anladim Sayin Karani , yine haci murat tarafindan dolandirildi firma ve kimse bir sey yapmadi . Serefini haysiyetini **** herifi hala nasil insan icinde dolaniyor anlamis degilim

3.  Alıntı Originally Posted by veysel karani Yazıyı Oku
    Sn Maximetu bu proje projeyi yaptıracak firmaların Toren ve Gaz depo bulunacak finansman sonrası baÅŸlanacak lafı ile projeyi Tekfen ile beraber sanırım Fransız bir firma ya vermesi ile baÅŸladı. Sonrasında finansman bulunamadı '' yada bulunmadı '' bu arada M.Gigin 2 ÅŸirkete %2.5 paylar ile ortak oldu ( sanki karşı tarafta1 milyarlık € bir varlık varmış gibi ) o zamanın kur karşılığı kabaca 25m € verildi (bilançoya göre). Her tele konferansta soruldu ne oldu bu iÅŸ diye ama hep dolambaçlı ÅŸekillerde üstü kapalı cevaplar verildi. Bazı resmi baÅŸvurular imar izinleri yer falan gibi ÅŸeyler halledildi sanırım ama iÅŸveren firmaların aradığı proje finansmanı meÄŸerse Tekfen'den gelen 25m euro imiÅŸ, finansman bulundu ve adamlar muhtemelen parayı yedi ama proje çalışmaları karanlık kuyu içinde kaldı diye biliyorum. Ufak tefek eksik veya fazlalar olabilir.
    Ben sayın karani kadar bilmiyorum ama

İnternet araştırmasına göre

Www.torengazdepo.com

Denilen şirket

United Energy Storage diye bir gruba ait

Bu şirketin sahibi de yazdığım gibi bir Türk

Sanki para [emoji383] alış-verişi Türkler arasında olmuş gibi

Bu da işi ilginç kılıyor

TKFEN acisindan super baslayan bir gunun yine icine ettiler, cok satis yedi TKFEN

5.  Alıntı Originally Posted by legolas Yazıyı Oku
    TKFEN acisindan super baslayan bir gunun yine icine ettiler, cok satis yedi TKFEN
    Geçtiğimiz yıllarda hayrına taşımıştık tekfenleri. Hâlâ çok güven vermiyor bana .2 -3 gündür ne kazanırsak bereket versin deyip eve tekfensiz gidiyoruz.

6. Tahtacısının ne yapmaya çalıştığı anlayan var mı? Dün de endekse göre başlangıç iyiydi sonra endeks kadar kapattı. 'Yukarı vurmayacaksan neden başlangıcı iyi yapıp dikkat çekiyorsun?

Alıntı Originally Posted by coming_soon Yazıyı Oku
    Tahtacısının ne yapmaya çalıştığı anlayan var mı? Dün de endekse göre başlangıç iyiydi sonra endeks kadar kapattı. 'Yukarı vurmayacaksan neden başlangıcı iyi yapıp dikkat çekiyorsun?
    biz pek yeni yatirimci ve gunluk trader sevmeyiz

gorursek gozunun ustune yapistiririz direk

8.  Alıntı Originally Posted by şehzade17 Yazıyı Oku
    21.70 altına düşmezse bu hafta 25 beklerim düşerse yeni kartlar dağıtılır
    Tahtacı şekil yapıyor hem hisse beresi yok hem yukarı süresi yok her sabah gaplı açılışlarla alım fırsatı vermiyor düşerkende yırtılır gibi düşüp ürkütüyor 25 üstü kapatsında ne yapıyorsa yapsın bizi öpmeyi bıraktı sıra açıkçılarla al satçılarda

Sayfa 370/805 İlkİlk ... 270320360368369370371372380420470 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •