Sayfa 370/662 İlkİlk ... 270320360368369370371372380420470 ... SonSon
Arama sonucu : 5290 madde; 2,953 - 2,960 arası.

Konu: ISCTR - İş Bankası C

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Soooome-where o-ver the raaaain-boooow
    Gönderi
    4,385
    okullar acildi ya forum yine ilkokul bir'e bagladi

Alıntı Originally Posted by balina Yazıyı Oku
    Yağmur gibi halka arzlar geliyor.. Ne idüğü belirsiz şirketlere yeni yatırımcılar 4-5 lotla borsaya giriyor.. Yatırımcı sayısı 7 milyon oldu.. Bakalaım gerçek yabancı ne zaman gelecek.. Hala ortada dişe değer yabancı bir yatırımcı alışı yok..
    O yatirimci sayisinin halka arzlar icin sisirtilmis oldugunu dusunuyorum. Millet 10 tane hesap actiriyor tanidiklarina o 4 lotu alabilmek icin. Yabanci da bosuna bekleme. Onun icin degisim gerekiyordu, gecti o tren. Hukukun guguk oldugu yere kimse gelmez. Ancak ulkeden gidemeyenler ve bakanin verdigi sozlere gelen vurkacci hedgeler.

Alıntı Originally Posted by Kalantor bey Yazıyı Oku
    Geçen hafta ufak ufak 172 bin adet Ekim vadeli satım varantı toplamıştım. Ortalama maliyet 28 kuruş. Dün ve bugün azar azar çıkardım elden yarın için de 40 bin adet var elimde.
    Sattıkca ekim vadeli alım varantı topladım. Bu bu hafta yukarı dönmezse bi şeyi çok pis tutacağım. 19lara gidecek hali yok ya herhalde sanırsam galiba...
    O kumarhanede masa kazanir hep. Parani sifirlamak istemiyorsan varant yerine tahtasina bakmak daha mantikli degil mi?

Duhul
    Dec 2017
    İkamet
    Tiflis, Gürcistan
    Gönderi
    142
     Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    O kumarhanede masa kazanir hep. Parani sifirlamak istemiyorsan varant yerine tahtasina bakmak daha mantikli degil mi?
    Doğrudur. Varant çok riskli enstruman. Fakat spotta açığa satış yok, yabancı olduğum için de VİOP hesabı açtıramıyorum. Mecbur düşüşlerde nemalanmak için varanta sarıyorum.

5.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Hic kimseye gerek yoktu kac sene bir kisi ulkenin icinden tirla gecmeseydi.

Isabetli ongorun icin ayrica bravo, dususu iyi gordun. Kar satislari normal, Is Bankasinin hikayesi uzun artik.

iş bankasında çok iş var daha haklısın Üstat.. hayırlısı olsun...

6.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    O yatirimci sayisinin halka arzlar icin sisirtilmis oldugunu dusunuyorum. Millet 10 tane hesap actiriyor tanidiklarina o 4 lotu alabilmek icin. Yabanci da bosuna bekleme. Onun icin degisim gerekiyordu, gecti o tren. Hukukun guguk oldugu yere kimse gelmez. Ancak ulkeden gidemeyenler ve bakanin verdigi sozlere gelen vurkacci hedgeler.
    aynen, bir çok hesap açıp daha çok mal kapatma peşinde olanlar farklı hesap açıyorlar.. yoksa tek hesaba 3-5 lot anca geliyor yeni arz edilen hisseden..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gönderi
    4,385
    Pinokyo bugün tavsiye raporu yayinlamis
    balik hafizalilara gelsin

Duhul
    Feb 2017
    İkamet