Sayfa 370/760 İlkİlk ... 270320360368369370371372380420470 ... SonSon
Arama sonucu : 6077 madde; 2,953 - 2,960 arası.

Konu: BLCYT - Bilici Yatırım

1.  Alıntı Originally Posted by batik65 Yazıyı Oku
    hayırlı olsun bilançonuz güzel geldi bunu bekliyordum ama erken gönderdiler, son güne bırakırlar diye düşünüyordum
    hergün pres yapıyoruz, nasıl bıraksın...

2.  Alıntı Originally Posted by batik65 Yazıyı Oku
    hayırlı olsun bilançonuz güzel geldi bunu bekliyordum ama erken gönderdiler, son güne bırakırlar diye düşünüyordum
    ben bu gün görüşmüştüm bana bugün yarın göndeririz demişlerdi...geçen yıl da zaten ayın 14 ünde göndermişler...bu gün de ayın 13 ü...aşağı yukarı geçen yıl gibi oldu...elinde bulunduranlar hayrını görsün....
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

3. üçüncü çeyreklerde bir de biteksin kapasite artışı da devreye girecek...sanırım bu kapasite artışı karları çeyreklerde 1-1,5 milyon olumlu etkileyebilir diye düşünüyorum...bu durumda yılın diğer yarıyıl karı 14 milyon kar gelebilir...yıl sonunda ise 25 milyon tl civarı kar oluşur...

böyle bir karda fk 5 değerine göre hissenin olması gereken fiyatı 2,77 tl dir...

kapasite artışını hesap etmezsek yıllıkta 22 milyon kar gelecek olursa fk 5 e göre olması gereken ederi ise 2,44 tl dir...aşağı yukarı %82 -100 çıkış potansiyeli var...hepimize hayırlı uğurlu olsun...bu potansiyeli ne zaman gerçekleştirebilir ?? bunu bilemeyiz ama yarından itibaren çıkış yapmak isteyecektir...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

batik65 Guest
     Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    ben bu gün görüşmüştüm bana bugün yarın göndeririz demişlerdi...geçen yıl da zaten ayın 14 ünde göndermişler...bu gün de ayın 13 ü...aşağı yukarı geçen yıl gibi oldu...elinde bulunduranlar hayrını görsün....
    amin olmayanlarda alsın....ben amış değilim gömülüyorum ındes te

5. Ben cok beğenmedim bilançoyu hisseyi yukarı taşıyacak bir bilanço gibi gelmedi bana

6. eskiden sanayi şirketlerini değerlendirirken fk değerini 7-10 aralığında alıyorduk...ama son endeks düşüşlerinde bir çok şirket artık fk 5 değerlerine kadar düştüler...işte biz de bu durumda çok şey istemiyoruz....fk 5 değerine çıksın yeterdir...dediğimiz gibi 2,44-2,77 aralıklarına kadar zamanla çıkması gerekiyor...bakalım nasibimizde neler olacak ??

7. 3 aylıkta kar artışı 3 milyon 200 bin civarı 6 aylıkta 3. milyon 750 bin üstüne çok koyamamış

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,050
    Bilanço güzel. Hayırlı olsun tüm dostlara ve yatırımcılara. Özellikle dostlarım adına çok sevindim.

Sayfa 370/760 İlkİlk ... 270320360368369370371372380420470 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •