ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
üçüncü çeyreklerde bir de biteksin kapasite artışı da devreye girecek...sanırım bu kapasite artışı karları çeyreklerde 1-1,5 milyon olumlu etkileyebilir diye düşünüyorum...bu durumda yılın diğer yarıyıl karı 14 milyon kar gelebilir...yıl sonunda ise 25 milyon tl civarı kar oluşur...
böyle bir karda fk 5 değerine göre hissenin olması gereken fiyatı 2,77 tl dir...
kapasite artışını hesap etmezsek yıllıkta 22 milyon kar gelecek olursa fk 5 e göre olması gereken ederi ise 2,44 tl dir...aşağı yukarı %82 -100 çıkış potansiyeli var...hepimize hayırlı uğurlu olsun...bu potansiyeli ne zaman gerçekleştirebilir ?? bunu bilemeyiz ama yarından itibaren çıkış yapmak isteyecektir...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Ben cok beğenmedim bilançoyu hisseyi yukarı taşıyacak bir bilanço gibi gelmedi bana
eskiden sanayi şirketlerini değerlendirirken fk değerini 7-10 aralığında alıyorduk...ama son endeks düşüşlerinde bir çok şirket artık fk 5 değerlerine kadar düştüler...işte biz de bu durumda çok şey istemiyoruz....fk 5 değerine çıksın yeterdir...dediğimiz gibi 2,44-2,77 aralıklarına kadar zamanla çıkması gerekiyor...bakalım nasibimizde neler olacak ??
3 aylıkta kar artışı 3 milyon 200 bin civarı 6 aylıkta 3. milyon 750 bin üstüne çok koyamamış
Bilanço güzel. Hayırlı olsun tüm dostlara ve yatırımcılara. Özellikle dostlarım adına çok sevindim.
Yer İmleri