Sayfa 371/928 İlkİlk ... 271321361369370371372373381421471871 ... SonSon
Arama sonucu : 7418 madde; 2,961 - 2,968 arası.

Konu: GUBRF - Gübre Fabrikaları

1. İçimden bir şeyler yazmak gelmiyor bu lanetli şirket hakkında.
    Nasıl bir iştah var ki doymuyor domuz sürüsü.
    24 saat yesen bitiremeyeceğin bir bilançoyu bok etmişler eksiye çevirmişler.

2.  Alıntı Originally Posted by cmpemre Yazıyı Oku
    İçimden bir şeyler yazmak gelmiyor bu lanetli şirket hakkında.
    Nasıl bir iştah var ki doymuyor domuz sürüsü.
    24 saat yesen bitiremeyeceğin bir bilançoyu bok etmişler eksiye çevirmişler.
    faaliyet karını artırıyor bir taraftan eritiyor sonuç 8 milyon zarar...sevinsek mi ağlasak mı...2.3. çeyrek en ölü çeyrek nasıl olacak anlamıyorum..1.çeyrek güzel bilanço bekliyordum üre fiyatları 270 dolara dayanmıştı 2.çeyrek 230 dolarlarda gezdi...faaliyet iyi ama finansal gider ile işi bitirmişler...zaten pazarlama ve yönetim giderinde yukarı yönde istikrar var yemeye devam...aşağı gideceğine habire yukarı gidiyor....

3.  Alıntı Originally Posted by xxtrader Yazıyı Oku
    faaliyet karını artırıyor bir taraftan eritiyor sonuç 8 milyon zarar...sevinsek mi ağlasak mı...2.3. çeyrek en ölü çeyrek nasıl olacak anlamıyorum..1.çeyrek güzel bilanço bekliyordum üre fiyatları 270 dolara dayanmıştı 2.çeyrek 230 dolarlarda gezdi...faaliyet iyi ama finansal gider ile işi bitirmişler...zaten pazarlama ve yönetim giderinde yukarı yönde istikrar var yemeye devam...aşağı gideceğine habire yukarı gidiyor....
    Hakkımızda hayırlısı olsun.
    Burada yazmayla hiç bir şey değişmez.
    Adamlar nasıl yemeye alıştıysa artık nasıl bir azimle küfelerini dolduruyorsa gözleri dönmüş gibiler.
    Yatırımcının derdi nedir diye soran bir tane yönetici yok.
    Bunlar için dert ;birinci kendi ceplerini doldurmak ikinci oy toplamak hal böyle olunca şeffaflık bekleyemezsin.
    %100 eminim ki genel müdür koltuğunda oturan o ..... ....... (noktalı yerleri nasıl doldurmak isterseniz doldurun) hissenin bu halinden haberi yoktur.

4.  Alıntı Originally Posted by cmpemre Yazıyı Oku
    Hakkımızda hayırlısı olsun.
    Burada yazmayla hiç bir şey değişmez.
    Adamlar nasıl yemeye alıştıysa artık nasıl bir azimle küfelerini dolduruyorsa gözleri dönmüş gibiler.
    Yatırımcının derdi nedir diye soran bir tane yönetici yok.
    Bunlar için dert ;birinci kendi ceplerini doldurmak ikinci oy toplamak hal böyle olunca şeffaflık bekleyemezsin.
    %100 eminim ki genel müdür koltuğunda oturan o ..... ....... (noktalı yerleri nasıl doldurmak isterseniz doldurun) hissenin bu halinden haberi yoktur.
    ortak bende 1000 lot kaldı bu saatten sonra gubrf bitmiştir benim için....artık başka yerde umut arayacağız...ilerde yatırımcı dostu şirket olursa düşünürüm yada 2,4-2,60 bölgelerine gelirse ortak olurum onun haricinde size bol şans dilerim....kendi çapımda emek gösterdim uzun yıllar ama malesef kan emicilere denk geldik....

5.  Alıntı Originally Posted by xxtrader Yazıyı Oku
    ortak bende 1000 lot kaldı bu saatten sonra gubrf bitmiştir benim için....artık başka yerde umut arayacağız...ilerde yatırımcı dostu şirket olursa düşünürüm yada 2,4-2,60 bölgelerine gelirse ortak olurum onun haricinde size bol şans dilerim....kendi çapımda emek gösterdim uzun yıllar ama malesef kan emicilere denk geldik....
    Ortak bu şirket denetime tabi değilmi nasıl olurda hırsızlığı göremiyolar nasıl olurda bilanço oyunlarını açığa çıkaramıyolar

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. Borsaya açık devlete ait tüm kamu ve kooperatif şirketlerinde kesinlikle şöyle bir uygulama getirilmeli..

Şirketlerin yönetici kadrosunun maaşları asgari ücret + net kardan, kar payı yada kardan prim şeklinde bir düzenleme... Şirket kazanmıyor, biz kazanmıyoruz.. Onlar, maşaallah bir elleri yağ da bir elleri bal da sefa sürsünler... Olacak iş değil..!
    Bir hisse ucuzsa almaya başlarım, ama ucuz bir hissenin hemen yükselmeye başlamayacağını da bilirim.

7.  Alıntı Originally Posted by oscar77 Yazıyı Oku
    Borsaya açık devlete ait tüm kamu ve kooperatif şirketlerinde kesinlikle şöyle bir uygulama getirilmeli..

Şirketlerin yönetici kadrosunun maaşları asgari ücret + net kardan, kar payı yada kardan prim şeklinde bir düzenleme... Şirket kazanmıyor, biz kazanmıyoruz.. Onlar, maşaallah bir elleri yağ da bir elleri bal da sefa sürsünler... Olacak iş değil..!
    Adamlar bizim paralarımızı eziyolar ortak bizim paralarımızla konferanslar toplantılar goygoy muhabbet partileri bilimum eğlenceler yapıyorlar daha nolsun

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by oscar77 Yazıyı Oku
    Borsaya açık devlete ait tüm kamu ve kooperatif şirketlerinde kesinlikle şöyle bir uygulama getirilmeli..

Sn.oscar77,
    Yönetimdeki şahsiyetler çok çalışıyor!!! olur mu hiç?
    Şimdi sen böyle söyleyince onların çalışma şevki kırılacak moralleri bozulacak.
    O kadar çok çalışmışlar ki yapılan cirodan kazanılan parayı ne yapsak ne etsek de kar olarak göstermesek diye çok kafa yormuşlar.
    Gübretaşın hali Türkiyenin halinin özeti.

Sayfa 371/928 İlkİlk ... 271321361369370371372373381421471871 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •