Sayfa 371/470 İlkİlk ... 271321361369370371372373381421 ... SonSon
Arama sonucu : 3759 madde; 2,961 - 2,968 arası.

Konu: Viop LXV

Danıştay noktayı koydu Saray tescilli kaçak
    CHP’li Levent Gök, hukukun arkasından dolanılarak izin verilen Beştepe’deki sarayla ilgili davayı Danıştay’ın en yüksek organı olan kurula taşımıştı, karar çıktı: Hukuksuz.

Ben çatı katı yapamıyorum kaçak oluyor ama yapan neler yapıyor sorun yok

Suudiler ve Suriyeliler yani Müslümanlar İsrail'e yani Yahudilere iranı yani müslümanı yok etmek için yardımcı
    oluyorlar

İşte fark bu müslümanlık bu

Bunuda savunan hala var ise ben bir şey demiyorum çünkü her lafı hakediyor dilimi kirletemem
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.

Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    Yıllardır bendede var atatürkün selüliti ve bayrk,aynı yerlerde ,kimsedende ne bişi duydum yada dedi, zaten diyende alnını karışlarım,
    Onda vardır bişi,,,
    Onda bir şey var derken ahlak yok biliyorki yukarıdakilerin hoşuna gidecek ondan yapıyor sosyal medya da Atatürk'e neler diyorlar ama hiç birşey olmuyor ve Atatürk'e karşı olanlar sözde hepsi müslüman

Ha şunuda belirteyim nedir benim müslüman lar ile alıp veremediğim şunu söyleyeyim beni öyle anlayın benim derdim müslümanlar değil din adı altında yapılan her türlü haksızlık ama maalesef sözde müslüman bir ülkede yaşıyoruz ya o bakımdan hep onlar yüz kızartıcı davranışları yapıyorlar bende söylüyorum durum bundan ibaret

İran'dan barış için ilk umut: "İsrail durursa biz de dururuz"
    İran Dışişleri Bakanı Abbas Arakçi, İsrail ile devam eden çatışmalara ilişkin ateşkes şartını açıkladı. İran, İsrail'in saldırıları durdurması halinde kendilerinin de İsrail'e saldırmayacağını belirtti.

Mermim bitti

5. Gelen haberler doğruysa sıcak saatler sıcak günlere hazır olun.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

6. Son düzenleme : Zdx&Lunar Soul; 15-06-2025 saat: 12:07.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

7. Olen Arap olursa yaygara.. olen fars ve turk ise sia diye yahudi sahane. ( İran in yüzde 30/40 Turk denilir. ) Memleket Arap ve siyonist ajanlarinin sosyal medya hakimiyetine donmus. Bugun bizim ve etrafimizdaki fundementalist rejimlerin ana nedeni ve surdurulebilirligi bahanesi İsrail devletidir. Bu devlet olmadiginda bu rejimlerin meşruiyeti ve varligi tehlike altindadir. Herkes memnun. Dogru olan önemli degil varlik nedeni onemli olmus

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

8. Günlerdir bomba atan bomba yiyen, İsrail borsa TA 35 +0.04 artıda.

Adamlar iyi ki BİST te değil.!!! yoksa % 10 yer taban olur alıcısız kapatırdı.

Bizi yıllardır soğan gibi soyuyorlar.

Neden acaba????
    "İyi insanlar cennete gider değil, İyi insanlar nereye giderse orası cennet olur."

Sayfa 371/470 İlkİlk ... 271321361369370371372373381421 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •