Sayfa 371/760 İlkİlk ... 271321361369370371372373381421471 ... SonSon
Arama sonucu : 6077 madde; 2,961 - 2,968 arası.

Konu: BLCYT - Bilici Yatırım

batik65 Guest
    Dikkatimi çekenler

BLCYT-Üzerinde çok konuştuk ,Yorumsuz
    PSDTC, Sürekli takipteydim bir türlü pozisyonuma göre karlı duruma geçemedim
    EGSER - Bu fiyatların az üzerinde takibe aldım hala uygun fiyatta olduğunu düşünüyorum, kalkıştaki hacime dikkat....
    KUTPO- İzliyorum bilanço gelmedi
    PETKİM- Uzun bir yolun başlangıcındamı ? kalkıştaki hacime dikkat tarihi rekor var , thy gibi olabilirmi ?
    ALGYO- Döviz pozisyonu da karı da dudak uçuklatan cinsten
    KFEIN -Kront performansı beklenebilirmi ?
    DENGE -Büyük hedefleri var,yabancı ortağı çok takdir ettiğim bir islam alimi ona ortak olmak istyorum
    KOZA GRUBU ?
    ECİLC, ECZYT ?
    DMSAŞ- bilançoda 2017 de başlayan iyileşme devam ediyor 18/6 karı göz kamaştırıyor

Sayın izci üstadımı özelden yazıp fazla rahatsız etmek istemiyorum, buraya uğrayıp görür görüşlerini belirtir diye düşünüyorum

Son düzenleme : batik65; 11-08-2018 saat: 19:10.

Dün bir liste yapmıştım ındes sayfasında

2. Döviz açığı nedeniyle 3. çeyrekte kar daha az gelebilir.
    Asla yatırım tavsiyesi olamaz

batik65 Guest
     Alıntı Originally Posted by HOOK Yazıyı Oku
    3 aylıkta kar artışı 3 milyon 200 bin civarı 6 aylıkta 3. milyon 750 bin üstüne çok koyamamış
    Böyle bir ortamda böyle bilanço ne bekliyordunuz pek merak ettim, gerçi ben 11 le başlayan bir rakam bekliyordum

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,050
     Alıntı Originally Posted by batik65 Yazıyı Oku
    Dikkatimi çekenler

BLCYT-Üzerinde çok konuştuk ,Yorumsuz
    PSDTC, Sürekli takipteydim bir türlü pozisyonuma göre karlı duruma geçemedim
    EGSER - Bu fiyatların az üzerinde takibe aldım hala uygun fiyatta olduğunu düşünüyorum, kalkıştaki hacime dikkat....
    KUTPO- İzliyorum bilanço gelmedi
    PETKİM- Uzun bir yolun başlangıcındamı ? kalkıştaki hacime dikkat tarihi rekor var , thy gibi olabilirmi ?
    ALGYO- Döviz pozisyonu da karı da dudak uçuklatan cinsten
    KFEIN -Kront performansı beklenebilirmi ?
    DENGE -Büyük hedefleri var,yabancı ortağı çok takdir ettiğim bir islam alimi ona ortak olmak istyorum
    KOZA GRUBU ?
    ECİLC, ECZYT ?
    DMSAŞ- bilançoda 2017 de başlayan iyileşme devam ediyor 18/6 karı göz kamaştırıyor

Sayın izci üstadımı özelden yazıp fazla rahatsız etmek istemiyorum, buraya uğrayıp görür görüşlerini belirtir diye düşünüyorum

Son düzenleme : batik65; 11-08-2018 saat: 19:10.

Dün bir liste yapmıştım ındes sayfasında
    Bilicinin bilançosu beklediğimden de güzel geldi. Bence takip edilmeli. Yarın agrasif bir hareket çekebilir. Sn. Keko, bence satmak için acele etmeyin.

5.  Alıntı Originally Posted by HOOK Yazıyı Oku
    Ben cok beğenmedim bilançoyu hisseyi yukarı taşıyacak bir bilanço gibi gelmedi bana
    piyasa çıkarı mı çıkarmaz mı doğrusu bilmiyoruz bunu bize yarın yine piyasa söyleyecek...hissenin buralara düşmesinin nedeni herkesin 65 milyonluk döviz borcundan dolayı zarar açıklayacağını zanetmesidir ki ilkin bende bu zana kapıldım...bakıp göreceğiz dostlar....ilerleyen saatlerde bilançosunu biraz daha da irdelemeye çalışacağız...

65 milyon tl lik döviz borcuna rağmen nasıl zarar açıklamadı ?? gerçekten de bana göre şaşılacak şeydir....
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

6. Bence bilanço kötü değil ama zaten hissenin bilançosu iyiken fiyatı düştü benim demek istediğim hisseyi yukarı taşıyacak bir bilanço değil buralarda yine oyalanır gibi.

7.  Alıntı Originally Posted by kazankazan Yazıyı Oku
    Döviz açığı nedeniyle 3. çeyrekte kar daha az gelebilir.
    dostum zaten döviz açığı 65 milyon tl idi...biz de bu çeyreklerden öncelikle zarar beklemiştik ama hesapladığımız gibi olmadı...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,050
     Alıntı Originally Posted by HOOK Yazıyı Oku
    Bence bilanço kötü değil ama zaten hissenin bilançosu iyiken fiyatı düştü benim demek istediğim hisseyi yukarı taşıyacak bir bilanço değil buralarda yine oyalanır gibi.
    Katılmıyorum. Yanlış yorumluyorsunuz diye düşünüyorum.

Sayfa 371/760 İlkİlk ... 271321361369370371372373381421471 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •