1 Ocak 2020'den bugüne takas değişimini gönderebilecek var mı? Şimdiden teşekkürler.
1 Ocak 2020'den bugüne takas değişimini gönderebilecek var mı? Şimdiden teşekkürler.
423 ten gönderdim.
Biraz yatay gidecek gibi.
Aşağı gelirse çoğaltırım.
400 altına gelmez belki.
Kardaydım sattım.
Şimdi kar satışlarıyla geri geliyor.
410 altında.
400 altına geldimi devam derim.
YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.
Burada paylaştıklarımdan dolayı trakyalı ve hissenet sorumlu tutulamaz.
başka bir bakış ...
kırmızı trendi yukarı kırdı geçen hafta.
bu sabah ise ilk iş kırmızı altına sarkmak oldu,kırılan trendin destek olarak çalıştığını gördük.
410 kırmızı trend desteği.haftalık bazda bu değer üstünde her kapanış yukarı gidiş isteğini arttıracak.
diğer yandan fibo %50 seviyesi olan 425-426 seviyesi de dikkatle takip edilmeli.güçlü direnç olarak not alalım.
ayrıca 425-426 seviyesinde yataydan gelen dip direnç noktası da bulunuyor.
https://tvc-invdn-com.akamaized.net/...905733bd68.png
Temmuzda yaptığını yapar dedim ama yemedi.
Neyse kar cepte iyidir...
YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.
Burada paylaştıklarımdan dolayı trakyalı ve hissenet sorumlu tutulamaz.
Yf ve global iyi mal aldılar bugün.bu yükseliş başka sanki.bir haber düşerse şaşırmam.Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bir çok arkadaş, 'kim almış kim satmış önemli değil' 'cep to cep' diyor da... ki çoğunda ben de aynı fikirdeyim.
Fakat doco'da şöyle bir durum gözüme çarptı;
300-330 arası gidip gelirken dolaşımdaki hisse 1.9 milyon üzerine kadar çıktı.
Daha sonra, özellikle kasım ayı başından bu güne YF 427 bin civarı hisse aldı.
Dolaşımdaki hisse adeti ise 1.5 milyon seviyesine indi. ( Bunu matriksten takip ediyorum)
Şu an için halka açıklık %99.98 dolaşımdaki hisse ise 1.5 miln görünüyor.
Yani, Yatırım finas'ın aldığı hisse adeti oranında dolaşımdaki hisse adeti düşmüş.
Önceki sayfalarda bu arkadaşın da dikkatini çekmişti dolaşımdaki hisse adetinin yükselmesi;
Yer İmleri