Sayfa 372/996 İlkİlk ... 272322362370371372373374382422472872 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 2,969 - 2,976 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz X

Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Evet ben de onu farkettim,arkadaş uyarıyor ama bizimkiler laftan anlayacak tıynette değiller ki.Yahu dolardan bahsetmiyeceksen yazma işte ,forumu meşgul etme diye kaç kere yazdı,ben şahidim.Bir iki grafik koy ,analiz yap arkadaş boşa mı giriyor siteye mecbur mu yok o yok bu bir sürü şeyi okumaya,zamanı değerli ,sizle mi şeetsin zamanını,ama biz malum boş beleş tipler olduğumuzdan dinlemiyoruz ki,nato kafa nato şey bizde,haklı tabi.
    Adam dolarcı değil gidip faiz topiğindede saçma sapan şeyler yazmış kaç parayı hangi gün kaçtan bağlamış onu bile çözemedim. Ama arada bi dolar topiğine girip ondan bi bok olmaz gidin faiz alın diyen cinslerden. O yüzden takipteyim dedim.
    Son düzenleme : ayhan53; 01-01-2021 saat: 23:35.
    bir halt olacağı yok.

2.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Tarih boyunca 190 bin ton çıkarılmış,okyonuslarda 20 milyon ton var,ama niyeyse kimse okyonustan altın çıkarma işini becerememiş.Masal o iş henüz.
    bundan sonra bir öngörüde bulunursam sizin kalan yaşam beklenti sürenizi göz önünde bulundurarak yorum yaparım..!!
    kaç olduğu önemli değil 20 yıl içinde nalları dikersiniz herhalde..?

Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    bundan sonra bir öngörüde bulunursam sizin kalan yaşam beklenti sürenizi göz önünde bulundurarak yorum yaparım..!!
    kaç olduğu önemli değil 20 yıl içinde nalları dikersiniz herhalde..?
    Nalları dikmek yakışmadı ama,bilemiyorum tabi siz söyleyince yakışmış da olabilir.Düzey meselesi tabi.

Benim yaşım 55,forumun genel yaş ortalaması göz önünde bulunulursa genel olarak bir özür talep etmem gerekiyor gene de.

5.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Nalları dikmek yakışmadı ama,bilemiyorum tabi siz söyleyince yakışmış da olabilir.Düzey meselesi tabi.
    düzey bir öngörüyü kendi yaşam süresiyle sınırlayıp geri kalan beni ilgilendirmez diyebilmek
    kaldı ki benim yorumuma lapinlik yapan sizsiniz, doğrudan kendinizi dahil ettiniz
    ben veya forumun diğer üyeleri sizin yaşam beklentinize göre yorum ayarlaması yapmayacaktır herhalde..?

Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    düzey bir öngörüyü kendi yaşam süresiyle sınırlayıp geri kalan beni ilgilendirmez diyebilmek
    kaldı ki benim yorumuma lapinlik yapan sizsiniz, doğrudan kendinizi dahil ettiniz
    ben veya forumun diğer üyeleri sizin yaşam beklentinize göre yorum ayarlaması yapmayacaktır herhalde..?
    O ayrı konu nalları dikmek ayıptır ,denmez yazılmaz.Neyse bir lafa bakmak lazım,bir de söyleyene.Bana atfen bir daha yazmayın.

7. Arkadaşlar trol bulunamadığı zamanlar neden bir birinize dalıyorsunuz ? Trolsüzlük bu kadar kötü bir durummu oldu ? Başkanım , bir - iki trol atıversen şu başlığa. Gerçi o kadar hararetten gelen cılız trolü de görmediler.

8. yeterince sorun varken yeni sorun yaratmayınız. Sizi sevenleri üzmeyin. Biraz da şakaya vurun gitsin.

Sayfa 372/996 İlkİlk ... 272322362370371372373374382422472872 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •