Sayfa 372/1000 İlkİlk ... 272322362370371372373374382422472872 ... SonSon
Arama sonucu : 7999 madde; 2,969 - 2,976 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XI

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    Adalet Bakanı Gül’ün 8 Mart’ta yaptığı ‘İstanbul Sözleşmesi’ açıklaması gündem oldu

https://tele1.com.tr/adalet-bakani-g...m-oldu-350910/
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

2.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Kardeşlerim, benim kızım A101 de çalışıyor haftada bir gün izni var bazen mal geliyor geri çağırırlar izinde. Bir günde geç yada öğleye yakın gider. Onun haricinde beş gün sabah 8-23 çalışıyor. Şube de üç kişiler. kapanışa yakın 6-7 palet mal geliyor. Bunu yarına bıraksa iki kişi bunu taşıyıp raflara dizayn etmek iki kişi ile kasa açığı yada kaza ile kırılan şeyler ki bunlardan cepten gittiği için mecburen gece 23-24 bazen sabags kadar çalışıyor. Sosyal medya da inanılmaz tepki var bir Allah'ın kulu bir şey yapmıyor. Tahminen TÜİK ve istihdam ile ilgili tavizler bu konuda yardımcı olabilecek var mı. Ne yapabiliriz.
    Calisma Bakanligina dilekce verin, eger mufettis atarlarsa, papazi bulur o A 101.

3. Ben Suriyeli ile kendi ülkemin öz evladının tüp Bebek, inseminasyon, burun ve meme estetiğinde aynı hakka sahip olmasını kabul edemiyorum.

Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XI

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Kardeşlerim, benim kızım A101 de çalışıyor haftada bir gün izni var bazen mal geliyor geri çağırırlar izinde. Bir günde geç yada öğleye yakın gider. Onun haricinde beş gün sabah 8-23 çalışıyor. Şube de üç kişiler. kapanışa yakın 6-7 palet mal geliyor. Bunu yarına bıraksa iki kişi bunu taşıyıp raflara dizayn etmek iki kişi ile kasa açığı yada kaza ile kırılan şeyler ki bunlardan cepten gittiği için mecburen gece 23-24 bazen sabags kadar çalışıyor. Sosyal medya da inanılmaz tepki var bir Allah'ın kulu bir şey yapmıyor. Tahminen TÜİK ve istihdam ile ilgili tavizler bu konuda yardımcı olabilecek var mı. Ne yapabiliriz.
    ne şok, ne a101, nede bimden alışveriş etmiyorum (zorunlu haller dışında) Yanlış bilmiyorsam içlerinde personel politikası olarak en iyisi migros. Onu tercih ediyorum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

5.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Bur çoğumuzun hayatında çok şey değişmiştir. Ben kendi adıma geçen yıllarda medikalciye bez ve sonda farkı vermiyordum. Şimdi ikisine 500 ilaç farkı ve katılım payı da 150. Her ay -650 ile başlıyorum. Özelde 4 ameliyat ve omuzda ki yırtik sebebiyle hasta lifti bedeli. üç tane kredi borcu. TÜİK sayesinde maaş da kuşa döndü. Mecburen kızımın bu zulm altında çalışmasına izin veriyorum. Ama içim almıyor. Bu A101 tam bir oç. El insaf 15 saat nasıl dayanılir hiç mi vicdan yok. Çocuk izin gününde atmaca gibi bir çıkıyor özgürlüğünü kavuşmuş kuş gibi bir oyana bir buyana. O kadar şikayet var. Kimse dur demiyor.
    Bim, A101, şok mecbur kalmadigim muddetce sittinsene alis veriş yapmam. Zengin olduğumdan mi? Tek maaş, ev kira. ailesini ekonomik olarak ezilmesin diye uğraşan sıradan bir vatandasim sadece.

Bu üç market kadar çalışanını ezen var mı?

Şok pandemi de online siparişleri çalışanına araç vermeden elle taşıttı. Muro'nun yatacak yeri yok mesela.

Allah yardımcısı olsun böyle işverene mecbur kalanlara.

"politikada hiçbir şey kazayla olmaz. olmuşsa, öyle planlanmıştır."
    abdülselam özatak, fethi sekin, ömer halisdemir, turgut aslan, kaşif kozinoğlu...

6.  Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Calisma Bakanligina dilekce verin, eger mufettis atarlarsa, papazi bulur o A 101.
    Abi bu konuda eylem gösteri bile var tinlamiyor. Dilekçe verdiğimizde işten çıkartır. Bunlar taviz almışlar. Kimsenin o kadar saat çalıştırıp fazla mesai ücreti yada izin vermeden buna totosu yemez.

7.  Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    ne şok, ne a101, nede bimden alışveriş etmiyorum (zorunlu haller dışında) Yanlış bilmiyorsam içlerinde personel politikası olarak en iyisi migros. Onu tercih ediyorum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Migrosa başvurduk. Kızım türbanlı. Kızıma dedim bunlar yabancı ama bizimkilerden daha inançlı daha Müslüman. Adam içki satıyor hatta domuz eti satiyor. Ama kul hakkı yemiyor. Bu üçü müslüman ama kul hakkını leblebici gibi yiyor.

8. Hisse net de eskiden beni yırtan espriler uçuşurdu. Covid ve başka sıkıntılardan artık çok nadir. İnvest de çok güzel esprili yorumları var cem yılmaz halt etmiş.

Sayfa 372/1000 İlkİlk ... 272322362370371372373374382422472872 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •