Sayfa 372/676 İlkİlk ... 272322362370371372373374382422472 ... SonSon
Arama sonucu : 5408 madde; 2,969 - 2,976 arası.

Konu: ASELS - Aselsan Elektronik Sanayi Ve Ticaret A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Teşekkürler sayın Junge güzel bir bakış açısı. Savunma sanayiimiz iyi olmazsa bizi bu coğrafyada rahat bırakmazlar.

Herkes dünyayı 20 yıl önceki durumda sanıyor ama değil. Hele Türkiye için hiç değil. Şöyle haritada çevremizde olanlara bakanlar Askeri olarak güçlü olmazsak neler olabileceğini az çok anlar. Askeri olarak güçlü olabilmek içinde iyi bir savunma sanayisi şart. Bunun da belkemiği ASELSAN.
    Baykar varken eline su bile dokemez
    Işin kaymagini Aselsana yedirmektense kendi elektronik şirketini kurmayı planlamali artık
    Bu sayede Aselsan in kar marjini da dusurur

2. Hayal dünyasında yaşıyorsun sayın Kahırlı.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ADANA+İSTANBUL
    Gönderi
    2,428
    ASELSAN yabancı oranı 19 Oca 2023 % 23,88. 18 Ocak 2023 % 24,46.
    Fark % -0,58. Hisse kapanış 61,70 TL (Kaynak İş Yatırım).

Sabır acı kökleri, fakat çok tatlı meyveleri olan bir ağaçtır.

Sabır acı kökleri, fakat çok tatlı meyveleri olan bir ağaçtır.
    Yasal Uyarı.Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.

4.  Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Hayal dünyasında yaşıyorsun sayın Kahırlı.
    İroni yapıyor sayın Lunar, baykar sıkıyorsa elektronik gömülü yazılım, avyonik, radar, iletişim, görüntüleme ve diğer gerekli ekipmanları üretsin demeye çalışıyor, haklıda

5. Sanırım turizm ve tekstil sektöründen, hakkında bilgi sahibi olmadıkları savunma sektörüne gelen bazı taze çömez yatırımcılar var.... Bundan dolayı bu kadar saçmaliyorlar herhalde.....

Alıntı Originally Posted by junge Yazıyı Oku
    Yeni haber akışı süper
    2027 tarihine kadar sermayeyi 10 milyar'a çıkaracaklar, bu muazzam bilgi, tavan yapmalıydı ama yinede gitmiyor, yatırımcı kör mü sağır mı bilemedim, yoksa ben mi fazla anlam yüklüyorum.
    Tavan yapacak çok bir durum yok. Hatta daha önce söylemiştim, sosyal medyada yüzde dörtyüz bedelsiz olacak gibi saçma sapan muhabbetler dönünce hisseye atlayan küçük yatırımcı bile oldu ve bu iyi değildi.
    Yönetim istese bir kereye mahsus sermaye tavanı yükseltmedende bedelsiz sermaye artırımı yapabilirdi zaten.
    Bu yapılan rutin bir işlem. Enflasyon yüzde beşyüz gibi düşün. Bu enflaayonda sermaye erimişti tavanı artırdılar. İlle sermaye artırımı yapacaklar diye birşey yok yada bu sene olmdı seneye yapılacak diyede birşey yok. Yönetimin zorunda kalmasa yatırımcıyı korumaya yönelik zaten niyetide pek yoktu ama ısrarla bahsettiğim son dönem baykar tartışmalarından sonra benim ümidim çoğaldı tabiki.

7. Ne Hazirandan bu yana olan yükselişin BAYKAR iş ilişkisi ile alakası var ne de bundan sonraki fiyat gelişmelerinin alakası olacak.

Benden tahtacıya selam söyleyin kredililer ya da viopcuları belki döker ama bundan sonra yatırımcıya çektirdiklerinin bedelini ödeme zamanı.Gerisini anlamam.

Bende % 400 bedelsiz beklemiyorum ama olur mu olur? Ama bu sene içinde bir bedelsiz olacaktır. Olmazsa bu da beklenti yaratıp başka işler çevrilmiş gibi olur bence olmaz-olmamalı. O zaman bende yönetimi dibine kadar eleştiririm.

Tahtacının kafasında giyotin gibi durması da yeterlidir.

Sermaye tavanı aşarak bedelsiz olmazdı çünkü zaten söylentiler ayyuka çıkmış bu söylentileri daha da artırır ve yönetimi

daha da zan altında bırakırdı.

Büyük sermaye ile işler daha rahat olur demek başka sanki sermaye artırımı olmasa şirkette finansal sorunlar var ve sermaye artırımı olmasa halolması zor anlamında konuşmak başka ve yanlış. ASELSAN bu boru değil.

Gerisi herkesin anladığı kadar gerisi özellikle yatırımcı için haziran ayından bu yana fazlası ile yazdım.Bundan sonrasını pek konuşmam.

Herkese hayırlı bol kazançlar dilerim.

Bu saatten sonra endeks yorumu da her kişinin harcı değil. Sosyal medya şu bu oradaki çoğu Hüstad bu kadar karışık bir endeksi analiz edecek alt yapıda ve tecrübede değil.

Hani bu kişilerin peşlerinde geleceğinize ipotek koymayın.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

8.  Alıntı Originally Posted by junge Yazıyı Oku
    İroni yapıyor sayın Lunar, baykar sıkıyorsa elektronik gömülü yazılım, avyonik, radar, iletişim, görüntüleme ve diğer gerekli ekipmanları üretsin demeye çalışıyor, haklıda
    Ne ironi yapacam, atla deve değil Aselsan in yaptigi
    Komponent olduktan sonra ürün çıkarmak kolay
    Ayrıca ASL'de ibrikcilik yapan çok fazla mühendis var
    Sartnameyi alıp taşerona veriyor, urune logo basıp müşteriye kabul ettiriyor
    Markaysa marka, Baykar kralini yapar...
    Aselsan in en büyük korkusu da bu avantayi kaptirmaktir

Sayfa 372/676 İlkİlk ... 272322362370371372373374382422472 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •