Hayal dünyasında yaşıyorsun sayın Kahırlı.
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
ASELSAN yabancı oranı 19 Oca 2023 % 23,88. 18 Ocak 2023 % 24,46.
Fark % -0,58. Hisse kapanış 61,70 TL (Kaynak İş Yatırım).
Sabır acı kökleri, fakat çok tatlı meyveleri olan bir ağaçtır.
Sabır acı kökleri, fakat çok tatlı meyveleri olan bir ağaçtır.
Yasal Uyarı.Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.
Sanırım turizm ve tekstil sektöründen, hakkında bilgi sahibi olmadıkları savunma sektörüne gelen bazı taze çömez yatırımcılar var.... Bundan dolayı bu kadar saçmaliyorlar herhalde.....
Tavan yapacak çok bir durum yok. Hatta daha önce söylemiştim, sosyal medyada yüzde dörtyüz bedelsiz olacak gibi saçma sapan muhabbetler dönünce hisseye atlayan küçük yatırımcı bile oldu ve bu iyi değildi.
Yönetim istese bir kereye mahsus sermaye tavanı yükseltmedende bedelsiz sermaye artırımı yapabilirdi zaten.
Bu yapılan rutin bir işlem. Enflasyon yüzde beşyüz gibi düşün. Bu enflaayonda sermaye erimişti tavanı artırdılar. İlle sermaye artırımı yapacaklar diye birşey yok yada bu sene olmdı seneye yapılacak diyede birşey yok. Yönetimin zorunda kalmasa yatırımcıyı korumaya yönelik zaten niyetide pek yoktu ama ısrarla bahsettiğim son dönem baykar tartışmalarından sonra benim ümidim çoğaldı tabiki.
Ne Hazirandan bu yana olan yükselişin BAYKAR iş ilişkisi ile alakası var ne de bundan sonraki fiyat gelişmelerinin alakası olacak.
Benden tahtacıya selam söyleyin kredililer ya da viopcuları belki döker ama bundan sonra yatırımcıya çektirdiklerinin bedelini ödeme zamanı.Gerisini anlamam.
Bende % 400 bedelsiz beklemiyorum ama olur mu olur? Ama bu sene içinde bir bedelsiz olacaktır. Olmazsa bu da beklenti yaratıp başka işler çevrilmiş gibi olur bence olmaz-olmamalı. O zaman bende yönetimi dibine kadar eleştiririm.
Tahtacının kafasında giyotin gibi durması da yeterlidir.
Sermaye tavanı aşarak bedelsiz olmazdı çünkü zaten söylentiler ayyuka çıkmış bu söylentileri daha da artırır ve yönetimi
daha da zan altında bırakırdı.
Büyük sermaye ile işler daha rahat olur demek başka sanki sermaye artırımı olmasa şirkette finansal sorunlar var ve sermaye artırımı olmasa halolması zor anlamında konuşmak başka ve yanlış. ASELSAN bu boru değil.
Gerisi herkesin anladığı kadar gerisi özellikle yatırımcı için haziran ayından bu yana fazlası ile yazdım.Bundan sonrasını pek konuşmam.
Herkese hayırlı bol kazançlar dilerim.
Bu saatten sonra endeks yorumu da her kişinin harcı değil. Sosyal medya şu bu oradaki çoğu Hüstad bu kadar karışık bir endeksi analiz edecek alt yapıda ve tecrübede değil.
Hani bu kişilerin peşlerinde geleceğinize ipotek koymayın.
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
Ne ironi yapacam, atla deve değil Aselsan in yaptigi
Komponent olduktan sonra ürün çıkarmak kolay
Ayrıca ASL'de ibrikcilik yapan çok fazla mühendis var
Sartnameyi alıp taşerona veriyor, urune logo basıp müşteriye kabul ettiriyor
Markaysa marka, Baykar kralini yapar...
Aselsan in en büyük korkusu da bu avantayi kaptirmaktir
Yer İmleri