Originally Posted by
TRENDHOUND
İyi güzel söylüyorsun Mathias ama eğer dediğin gibi olursa bana çok kötü vurur. Takdir Komisyonları ile Belediyelerin son icraatı benim gibi elindeki varlıkların çoğunu gayrimenkulde tutanları durduk yerde 10 kat zenginleştirdi. Benim elimdeki 70 dönüme yakın tek 1 parsele, ki imarsız bir tarladır, belediye metrekaresi 15 BİN TL den 1 MİLYAR KÜSÜR TL değer biçti, itiraz ettim ama şehir merkezinde olduğu için tarla olmasına rağmen değeri budur dediler. Elimdeki parsellerden tek birinin rayici 25 milyon dolar, diğerlerini de katarsan ortaya çok ciddi bir rakam çıkıyor. Şimdi bu suni olarak artırılmış rayiçleri baz alarak bana Robin Hood vergisi uygulanması doğru olur mu? Dilerim bu cihete gitmezler.
emlak vergisine esas arsa metre kare takdir komisyonu kararının iptali için vergi mahkemesine dava açabilirsiniz sayın trendhound... zaten sınırlandırılması için bir kanun çalışması varmış ama dava açmak daha garanti olacaktır.. mahkeme bilirkişi incelemesiyle taşınmazın değerine karar verecektir ... yazılar için size ve katkıda bulunan herkese çok teşekkürler
yazdıklarım tamamen kişisel yorumlarım olup hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi değildir ... sizi mutlu edecek ninja yolunu kendiniz çizmeniz dileğiyle...
Yer İmleri