daha nette batıp batmayacığımızı bilmiyoruz
hele biri onu analiz etsin bana batacağımızı belgelesin Türkiye nin niye malda kalayım manyakmıyız?
daha nette batıp batmayacığımızı bilmiyoruz
hele biri onu analiz etsin bana batacağımızı belgelesin Türkiye nin niye malda kalayım manyakmıyız?
İŞ İŞ YAPMAZ. ADAM İŞ YAPAR. ms2026 Akinolu Kentuf.
yapı kredinin ağustosta 2026 eurobondu 62 leri görmüştü kuponu şuan aynı bono 91.50 lara gelmiş
eee yabancı eurobond cephesinde sıkıntı yoku fiyatlıyor
tahta yapıcı burda ayar peşinde.
ayar vereceksen gel 1.50 kucağına canim.
yersen tam gaz....
İŞ İŞ YAPMAZ. ADAM İŞ YAPAR. ms2026 Akinolu Kentuf.
kentuf ne batması kim didi sana okumadım gerileri sevmim![]()
2011 yılından beri pirim Yok hissede.2011 yılında ozsermaye 15 milyar civarında iken bugün 40 milyar.%160 civarında büyümüş. Şimdi efendim batık krediler varmışmis.iyi var ne kadar ? 9 milyar. Ne olmuş teminat almadan mı vermiş bu öküzler bukadar parayı.mesela akene vermişler. Ödemezse soğuk su mu içecek üstüne.yoksa akköklerin tüyünü mü yolacak?.Yabancı raporlarina göre %10 a cikacakmis karşılıksız krediler bankacılık sektöründe.235 milyar kredi dağıtmış son bilanco da.bunlar harbi salakmıs ya hiç teminat almadan bukadar para vermiş.hadi harbi salak olsun bu para gitsin.ortaya 0.7 defter değeri ile işlem gören bir banka çıkar.bugunku fiyat yine kelepir.cunku aktif büyüklüğü yerinde duracak ve bugünkü yıllık kara yakın kâr gelmeye devam edecek.bugunku fiyatı saçma. Bence yakında sattıkları malı yerine koymak için birbirini yerler
Bir yakınım is arkadaşına 15 bin TL krediye kefil olmuş 2012 yılında.tainler cikmis,yollar ayrilmis,arkadas olduklarinibbile unutmuslar.bankadan yazi gelir,gel borcunu ode diye.esas borçlu ortada yok,işten çıkmış, bankanın umrunda değil.kefili sensin,seni buldum senden alirim diyor.aceleside yok faiz işliyor.15 bin çıkmış 60 bin TL olmuş.yakinim odeyemem dedi.alsana kredi diye bugünkü yüksek faiz ortamında borç verdi.birde ordan kazandı. Bankalar için borcunu Ödemeyen müşteri iyi müşteridir.zevk fiyatlar bu işten.ayrica şimdi borcunu ödemeyen müşteri bahanesiyle hisseyi ölü eşek fiyatına düşürüp topluyorlar.
Yer İmleri