Kim kimin adamıdır bilmem nedir falan filan hikaye.
Ama adam gibi adam olmak lazım twitter dan kendini üstat usta vs ilan eden/ettirenler
Takipçi satılarını artırıp millete veriyorlar gazı..
Hoopp kalkıyo kalkacak kalktı sabredin az kaldı falan filan hatta yemin ederwk ben satış yapmıyorum diyerek ky üç kuruşuna göz dikiyolae.
Bu hissede twitterda çoğu kez usta denilenler tarafından pazarlandı
Aslında ilk önce ve hemen spk nın yapması gereken şeylerin en başında bu twitter olayına el atması gerekli.
BELKİ BİR BABA YİĞİT ÇIKARDA BU TWİTTERDAKİLERİN ÖNÜNÜ KESER......
Bunu gerçek anlamda yardımcı olmaya çalışan insanlar için söylemiyorum.gerçekten güzwl yorumlar yapanlar var.
Ama saçma sapan kağıtlara yorum yapıp uçacak kaçacak diyenler için yazıyorum.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
75 üzeri kapatırsak 72 den onay almış görüntüsü olur.gün sonu 75 altı bir tık daha alt tarafı işaret eder bugünkü ve yarınki kapanış önemli,bakalım teyid mi alacak yoksa alt desteğemi çalışacak.
Işin ilginci endeks 110 binden 99 bine düşerken bizimki arap atı gibiydi son 2 haftada endek nerdeyse 14 bin puan arttı bizimki %30 geri geldi nerdeyse....
Bu hisse sabırları gercekten zorluyor...Düzeltme yapmama inadını anlamış değilim.Neden düzeltme yapmıyor.Normal olarak en zirveden düsmüş olduğu noktaya kadar bir % 15-20 en az düzeltme yapması gerekirdi.Çünkü hisse % 40 düştü.Zarar büyük.
77 den 25.000 lot aldım. Düştü 73 den 25.000 daha aldım. 69 a gelirse 25.000 daha dalarım. Her 4 kademe düşüşte ekleyeceğim bakalım saç baş mı yolduracak yoksa 1 lirada trenden inmeme fırsat mı verecek göreceğiz.
Öncelikle patron şirketine sahip çıkmalı.O kadar sattı tekrar almadı???????
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yer İmleri