Sayfa 373/1003 İlkİlk ... 273323363371372373374375383423473873 ... SonSon
Arama sonucu : 8017 madde; 2,977 - 2,984 arası.

Konu: Viop - XV

1.  Alıntı Originally Posted by Berk Dogan Yazıyı Oku
    Sanmıyorum devlet ihalesini alan zaten yandaş 5 müteahhit var. Onlar zaten dünya liderimizin kulları. otur der otururlar kalk der kalkarlar.

Mesele sokağa çıkma kararı gelirse halkına bakmak zorunda kalacak devlet. yani iş paraya dayanıyor. oysa hazine tamtakır.
    Hazine 6 aylık bono çıkarsın yıllık %30 faizle net %15 borçlanırsın.

Kaç milyar TL borç bulursun sen hesaplayabilirsiniz

Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir

2.  Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku

Talep gelmezse rezaletin boyutunu düşünebiliyor musunuz?

3. Gece cin pmi verisi gelecek. Ben flate dondum. Bekledigim hareketi bugun yapmadi.belki yarin hedefime gelecek ancak iki yonlu sert hareket gorebiliriz

4. Eskiden sır bilgiler üzerinden para kazanılırdı, artık o devir büyük ihtimal ile kapandı diye düşünüyorum. Gelişmeler göstere göstere herkesin gözü önünde oluyor gibi.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

5.  Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Ok. kontrat başına 100 tl ateşleyeceksen löseve yapıştırcam ekstreyi. Var mısın?
    Evet sayın seyirciler Alper soldan ceza sahasına girdi kaleciyle karşı karşıya vurdu vuracak topa oda ne Sercannnn girdi araya Alperi düşürdü gözler hakemde hakem varı işaret etti ve şuanda vardan cevap bekliyoruz deriiiinnnnn bir sessizlik var viopta ve reklamlar iddaaa viop ta oynanır her yatiriminiza çevrim şartsız 3 konttat he he he

6. gerçek verilerle sunulan veriler farkını saymazsak öyle
     Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Eskiden sır bilgiler üzerinden para kazanılırdı, artık o devir büyük ihtimal ile kapandı diye düşünüyorum. Gelişmeler göstere göstere herkesin gözü önünde oluyor gibi.

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
     Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku

Hazinenin kaatları devlet bankaları alıyor...
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

8. [QUOTE=Egeli;4290274]Sizce yaşanacak hasar az mı fiyatlandı çok mu ?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi[/QUOzninle ben cevap vereyim kendi fikrim bu yanılabilirim.İnşallahta yanılırım.
    Bence biz daha lay lom peşindeyiz gibi. gerçekler daha çok acı olabilir.

10 gün eve tıkıldık bu bile bize zor geliyor. diyelimki 3. ay 5 ay 12 ay böyle sürdü. o zaman nolacak.
    üretim olmassa ithalat olmassa gıda sıkıntısı çekilmezmi insanlar nasıl geçinecek.Allah yardımcımız olsun.

Sayfa 373/1003 İlkİlk ... 273323363371372373374375383423473873 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •