Gece cin pmi verisi gelecek. Ben flate dondum. Bekledigim hareketi bugun yapmadi.belki yarin hedefime gelecek ancak iki yonlu sert hareket gorebiliriz
Eskiden sır bilgiler üzerinden para kazanılırdı, artık o devir büyük ihtimal ile kapandı diye düşünüyorum. Gelişmeler göstere göstere herkesin gözü önünde oluyor gibi.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Evet sayın seyirciler Alper soldan ceza sahasına girdi kaleciyle karşı karşıya vurdu vuracak topa oda ne Sercannnn girdi araya Alperi düşürdü gözler hakemde hakem varı işaret etti ve şuanda vardan cevap bekliyoruz deriiiinnnnn bir sessizlik var viopta ve reklamlar iddaaa viop ta oynanır her yatiriminiza çevrim şartsız 3 konttat he he he
Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203
[QUOTE=Egeli;4290274]Sizce yaşanacak hasar az mı fiyatlandı çok mu ?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi[/QUOzninle ben cevap vereyim kendi fikrim bu yanılabilirim.İnşallahta yanılırım.
Bence biz daha lay lom peşindeyiz gibi. gerçekler daha çok acı olabilir.
10 gün eve tıkıldık bu bile bize zor geliyor. diyelimki 3. ay 5 ay 12 ay böyle sürdü. o zaman nolacak.
üretim olmassa ithalat olmassa gıda sıkıntısı çekilmezmi insanlar nasıl geçinecek.Allah yardımcımız olsun.
Yer İmleri