Anket Sonuçlarını Gör: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

Oylayan
344. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • Balon 1 yıl içinde patlayacaktır, nakitte fırsat beklenmelidir

102 29.65%
  • dolar bu fiyatlarda iken, yatırım yapmak mantıklı

23 6.69%
  • faizler insin, şimdi almak mantıklı değil

21 6.10%
  • ömür boyu alacak param olmayacak

16 4.65%
  • Kira çarpanlarının uçtuğu ortamlarda ev almak doğru değildir, beklenmelidir.

130 37.79%
  • İstanbul gibi metropollerde gayrimenkül yatırımı her zaman karlı bir iş olacaktır.

52 15.12%
Sayfa 373/1014 İlkİlk ... 273323363371372373374375383423473873 ... SonSon
Arama sonucu : 8108 madde; 2,977 - 2,984 arası.

Konu: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    hayir oda degil

pansiyonda ve apart otelde kalip o standartlarda bile Turkiyeye hayran kaliyorum

o insanlarin guzelligi temizligi herseyin taze guzel olusu suc oraninin olaganustu dusuk olmasi sonra sokakta yuruyen insanlarin hayvana degil insana benzemesi

artik 5 yildizli otele gitsem yerdeki mermeri yalarim heralde
    yalayacak öpecek toprak kalmadı zaten. ya beton ya mermer.

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by M3RT85 Yazıyı Oku
    Ahmetg amca sen Amerika'nın neresindensin?
    soyle anlatayim

Benim sehir dunyada en fazla Fortune 500 sirketinin oldugu sehir. Sehrin merkezinde her bina nin uzerinde buyuk bir sirketin logosu vardir. Heryerinden para fiskiriyor yani

Isim sehrin merkezinde. Gecen gun otoparktan ciktim onumdeki ilk isikta kirmizida durdum. Soyle gayri ihtiyari sagima soluma bakiyorum otobus duraginda bir suru Hinltli gordum. Buyuk sehirlerde cok hintli ve cinli olur cunku bilisim sektorunde calissin diye getirilir yani aralarinda fakir dusuk yoktur cunku Hindistan a green card verilmiyor bir tek calisma vizesi ile gelebiliyorlar

Otobus duraginda hintlinin teki uzerinde gomlek yok ayaklarini cekmis bankin uzerine ayak aralarini temizliyordu.

3-5 seneye o adam Amerikan vatandasi olur, vatandas olmak o kadar kolayki.

Amerikaya hosgeldiniz.

Ortalama bir Turk un hayat kalitesi temizlik anlayisi hayat anlayisi Amerikalinin 5 milyon yil ilerisindedir.

Ha diyceksinki arkadas neden hintlilere kafayi taktin alla alla, beyazlar nerede? Abicim beyazlar sokaga cikmaz. Zaten ciksada yaslidir ve cirkindir. Genc sayisi az Amerikada. Nufus yasli burada.

Turkiyenin gozunu seveyim, herkes manken gibi anasini satayim. Bunu ben degil TR yi ziyaret eden Amerikali turistlerde soyluyor.

Su TRT bana odenek versede Amerika belgeseli ceksem. Iddia ediyorum green card a basvuran TUrk sayisi sifira duser

3. bence
    afganistan pakistan haşhaş çılarını belgesel yap
    ortadoğu kırsal yaşamını da ekle

belki başka şeyler de sıfıra iner

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by EKaya Yazıyı Oku
    bence
    afganistan pakistan haşhaş çılarını belgesel yap
    ortadoğu kırsal yaşamını da ekle

belki başka şeyler de sıfıra iner
    ya gecen gun bizim sehirde bir valentines festivali duzenlendi

sehir merkezine belki bin kisi toplandi yarabbi milletin %90 i cinli ve hintli arap banglades

ama sehirin istatistiklerine bakiyorsun %70 beyaz

tabi cunku beyazlar tayland da Yunanistan da Ibiza da geziyorlar. Yok abi Amerika bitmis

Herhangi bir okula gidiyorsun ogretmenlerin yarisi beyaz ama obur yarisi ya TUrk ya hintli cinli paki

adam daha dogru durust kendisi ingilizce konusamiyor Turkiyeden iki sene once gelmis adami ingilizce ogretmeni yapmislar

neden? Cunku maaslar cok dusuk beyazlar bu isi yapmak istemiyor yapanlar eskiden kalma yaslilar

okulun kapisinda polis supermarketin kapisinda polis sirkete giriyorsun 2 polis 5 guvenlik gorevlisi

tabi suc orani bu kadar yuksek olursa olacagi bu

TR deki ozel okullarda hocalik yapan amerikalilara bak hepsi secilmis duzgun genc beyaz aksansiz kapida polis yok sokakta insan gorunumlu hayvanlar dolasmiyor

Paran olacak Turkiyede yasayacaksin. Paran olmadan TR ye donulmez yerler adami

5. bık bık bık...
    çekiyon mu helal toprakta açan pembe çiçeklerin belgeselini..
    ama yok
    üfür dur..

paran yoksa
    forumda gezeceğine para kazan

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by EKaya Yazıyı Oku
    bık bık bık...
    çekiyon mu helal toprakta açan pembe çiçeklerin belgeselini..
    ama yok
    üfür dur..

paran yoksa
    forumda gezeceğine para kazan
    kazanmak yetmiyor

zengin olmak lazim

zengin ne demek?

sabah 9 aksam 5 yapmayan demek

hedef o

herkesin hedefi farkli hayatta

7.  Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    soyle anlatayim

Benim sehir dunyada en fazla Fortune 500 sirketinin oldugu sehir. Sehrin merkezinde her bina nin uzerinde buyuk bir sirketin logosu vardir. Heryerinden para fiskiriyor yani

Isim sehrin merkezinde. Gecen gun otoparktan ciktim onumdeki ilk isikta kirmizida durdum. Soyle gayri ihtiyari sagima soluma bakiyorum otobus duraginda bir suru Hinltli gordum. Buyuk sehirlerde cok hintli ve cinli olur cunku bilisim sektorunde calissin diye getirilir yani aralarinda fakir dusuk yoktur cunku Hindistan a green card verilmiyor bir tek calisma vizesi ile gelebiliyorlar

Otobus duraginda hintlinin teki uzerinde gomlek yok ayaklarini cekmis bankin uzerine ayak aralarini temizliyordu.

3-5 seneye o adam Amerikan vatandasi olur, vatandas olmak o kadar kolayki.

Amerikaya hosgeldiniz.

Ortalama bir Turk un hayat kalitesi temizlik anlayisi hayat anlayisi Amerikalinin 5 milyon yil ilerisindedir.

Ha diyceksinki arkadas neden hintlilere kafayi taktin alla alla, beyazlar nerede? Abicim beyazlar sokaga cikmaz. Zaten ciksada yaslidir ve cirkindir. Genc sayisi az Amerikada. Nufus yasli burada.

Turkiyenin gozunu seveyim, herkes manken gibi anasini satayim. Bunu ben degil TR yi ziyaret eden Amerikali turistlerde soyluyor.

Su TRT bana odenek versede Amerika belgeseli ceksem. Iddia ediyorum green card a basvuran TUrk sayisi sifira duser
    şöyle böyle anlatma, isim var mı isim AhmetG amca¿?

8. Ahmet amcan Atlanta havalimanda ucaklara valiz hizmeti veriyo muhtemel bu kadar çok milleti anca orda görüp tanirsin

Sayfa 373/1014 İlkİlk ... 273323363371372373374375383423473873 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •