Balon 1 yıl içinde patlayacaktır, nakitte fırsat beklenmelidir
dolar bu fiyatlarda iken, yatırım yapmak mantıklı
faizler insin, şimdi almak mantıklı değil
ömür boyu alacak param olmayacak
Kira çarpanlarının uçtuğu ortamlarda ev almak doğru değildir, beklenmelidir.
İstanbul gibi metropollerde gayrimenkül yatırımı her zaman karlı bir iş olacaktır.
soyle anlatayim
Benim sehir dunyada en fazla Fortune 500 sirketinin oldugu sehir. Sehrin merkezinde her bina nin uzerinde buyuk bir sirketin logosu vardir. Heryerinden para fiskiriyor yani
Isim sehrin merkezinde. Gecen gun otoparktan ciktim onumdeki ilk isikta kirmizida durdum. Soyle gayri ihtiyari sagima soluma bakiyorum otobus duraginda bir suru Hinltli gordum. Buyuk sehirlerde cok hintli ve cinli olur cunku bilisim sektorunde calissin diye getirilir yani aralarinda fakir dusuk yoktur cunku Hindistan a green card verilmiyor bir tek calisma vizesi ile gelebiliyorlar
Otobus duraginda hintlinin teki uzerinde gomlek yok ayaklarini cekmis bankin uzerine ayak aralarini temizliyordu.
3-5 seneye o adam Amerikan vatandasi olur, vatandas olmak o kadar kolayki.
Amerikaya hosgeldiniz.
Ortalama bir Turk un hayat kalitesi temizlik anlayisi hayat anlayisi Amerikalinin 5 milyon yil ilerisindedir.
Ha diyceksinki arkadas neden hintlilere kafayi taktin alla alla, beyazlar nerede? Abicim beyazlar sokaga cikmaz. Zaten ciksada yaslidir ve cirkindir. Genc sayisi az Amerikada. Nufus yasli burada.
Turkiyenin gozunu seveyim, herkes manken gibi anasini satayim. Bunu ben degil TR yi ziyaret eden Amerikali turistlerde soyluyor.
Su TRT bana odenek versede Amerika belgeseli ceksem. Iddia ediyorum green card a basvuran TUrk sayisi sifira duser
bence
afganistan pakistan haşhaş çılarını belgesel yap
ortadoğu kırsal yaşamını da ekle
belki başka şeyler de sıfıra iner![]()
ya gecen gun bizim sehirde bir valentines festivali duzenlendi
sehir merkezine belki bin kisi toplandi yarabbi milletin %90 i cinli ve hintli arap banglades
ama sehirin istatistiklerine bakiyorsun %70 beyaz
tabi cunku beyazlar tayland da Yunanistan da Ibiza da geziyorlar. Yok abi Amerika bitmis
Herhangi bir okula gidiyorsun ogretmenlerin yarisi beyaz ama obur yarisi ya TUrk ya hintli cinli paki
adam daha dogru durust kendisi ingilizce konusamiyor Turkiyeden iki sene once gelmis adami ingilizce ogretmeni yapmislar
neden? Cunku maaslar cok dusuk beyazlar bu isi yapmak istemiyor yapanlar eskiden kalma yaslilar
okulun kapisinda polis supermarketin kapisinda polis sirkete giriyorsun 2 polis 5 guvenlik gorevlisi
tabi suc orani bu kadar yuksek olursa olacagi bu
TR deki ozel okullarda hocalik yapan amerikalilara bak hepsi secilmis duzgun genc beyaz aksansiz kapida polis yok sokakta insan gorunumlu hayvanlar dolasmiyor
Paran olacak Turkiyede yasayacaksin. Paran olmadan TR ye donulmez yerler adami
bık bık bık...
çekiyon mu helal toprakta açan pembe çiçeklerin belgeselini..
ama yok
üfür dur..
paran yoksa
forumda gezeceğine para kazan![]()
Ahmet amcan Atlanta havalimanda ucaklara valiz hizmeti veriyo muhtemel bu kadar çok milleti anca orda görüp tanirsin
Yer İmleri