Sayfa 374/417 İlkİlk ... 274324364372373374375376384 ... SonSon
Arama sonucu : 3329 madde; 2,985 - 2,992 arası.

Konu: MERKO - Merko Gıda

1.  Alıntı Originally Posted by batırımcı Yazıyı Oku
    Çok teşekkürler, mevcut durumda onaylanmaması için bir sebep görülmüyor dediniz, tahmini ne zaman belli oluyor ve bedelli onayı için şartlar nedir? Örneğin TKURU hissesinin başına gelenler gelebilir mi?
    Ortalama spk onayı 45-90 gün arasında netleşiyor tamamen.
    Tkuruyla merkoyu aynı kefeye koyamayız
    Şöyle anlatayım tkuruda toplam 20-25 kişi arasında çalışıyor.merkoda bu sayı ise 250 kişi.
    Merko 1982 de kurulan 1994 den bu yana halka açık bir şirket.
    Sadece geçmiş dönemlerde pazarın zayıflamasından dolayı ve yatırım yapamamaktan dolayı zarar etmiş bir şirket.
    Onun harici anapazar işlem görmekte.
    Şirket ceosu parayı nerede kullanacağını Herseyi noktası noktasına açıkladı. Onun harici ortalama 14₺ den 3 milyon hisse satışı yapıp ordan kazanılan para olan 43 milyon₺ kasaya koydu. Ve dün de 2022 vadesi olan 10 milyon tutarındaki banka kredisini kapattı o parayla. Yani demem o ki şirket ben büyüyeceğim hisse sattım kasaya para koydum banka borcum vardı onu kapattım 10 milyon₺ alacağım vardı onun icin de takip başlattım diyor. Bu durumda spk onay vermeme diye bi durumu olacağını kesinlikle düşünmüyorum.
    Tkuru gelecek olursak son zamanların en büyük dolandırıcıgına şahit olduk ne yazık ki orda ki arkadaşlara da çok üzülüyorum umarım düzelir. Tkuru da çok farklı dümen döndü çok uzun bi mevzu anlatmakla bitmez. Sonrasında şirket sermaye artışından vazgeçti zaten onay gelmeyince. Ama merko öyle değil adam illa ki ben sermayemi arttırıp büyüyeceğim o parayı da hem şirkete yatırım yapacağım hem de geçmiş dönem zararlarımı kapatıp sermayemi artıya geçiregim diyor

2.  Alıntı Originally Posted by Aydınefesi Yazıyı Oku
    kısmet olursa inşallah; gelecek haftanın olası tavan değerlerini yazalım ortaklar:

P.tesi:25,69
    Salı:28,26
    Çar:31,09
    Per:34,20
    Cuma:37,62

Hey maaşallah kim derdi ki, 30'lu rakamları olasılıklarımıza alacağız. ???

Çok şükür yarabbim.
    Özetle :almalı,satmalı,inmeli,çıkmalı derken, elimizden 4 iş gününü kaçırdık ortaklar.
    Biraz da hisse kaybettik tabii.

Yarın tavan olursa ,Pazartesi günkü değere gelmiş olacağız kısmetse.
    Yani 4 gün daha hedef& hayallerimizden uzaktayız.

Benim hedef belli,Everest )
    Asla yatırım tavsiyesi değildir.
    Ancak bir aptal suyun derinliğini iki ayağıyla ölçer..Afrika özdeyişi

3. Yarın akşam ,gelecek haftanın serisini yazmayı unutmayalım kısmetse.
    Asla yatırım tavsiyesi değildir.
    Ancak bir aptal suyun derinliğini iki ayağıyla ölçer..Afrika özdeyişi

4. O iş sizde aydınlı abim. Beklemedeyiz. Çok güzel nefes aldı 30 lu rakamları soluksuz geçeceğini düşünüyorum. Ytd
     Alıntı Originally Posted by Aydınefesi Yazıyı Oku
    Yarın akşam ,gelecek haftanın serisini yazmayı unutmayalım kısmetse.
    HTC U11 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. Daha önce bahsetmiştim şirket güzel yol izliyor pandemi ile de şirket güzel kar edecek diye. Sermaye arttırımından sonra şirket 01.07.2020-30.06.2021 tarihleri arasında şirketin artık kar elde edip temettü bile dağıtacağını öngörmüş. Genel kurulda konuşulacak konuların 16. Maddesinde yer alıyor. Bu çerçeve de güçlü bir sermayeyle piyasaya tekrar üreten ve yurt dışı satış yapan bir firma haline dönüşecek. Bölündükten sonra bile önü açık bir şirket oldu benim gözümde

6. Yahu kimse genel kurula gitmemiş mi?
    Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.

7.  Alıntı Originally Posted by diproyal Yazıyı Oku
    Yahu kimse genel kurula gitmemiş mi?
    haftaya toplayacaklar..nema problema )

8. inen insin binen binsin iyi böyle maşallah

Sayfa 374/417 İlkİlk ... 274324364372373374375376384 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz