Sayfa 374/1002 İlkİlk ... 274324364372373374375376384424474874 ... SonSon
Arama sonucu : 8015 madde; 2,985 - 2,992 arası.

Konu: Viop - XIII

1.  Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    Fed in vs hamlelerini bunlarin olasi etkilerini saglikli manada yorumlayacak bilgim yok. Deniz Hoca bugun guzel bir yazi yazmis kendi sayfasinda okunabilir.

Fed 2019 basindan bu yana piyasalari iki kez ipten alip ralli yaptirdi. Piyasanin ucuncu denemesi, Fedin de ucuncu hamlesi geldi. Her hamle bir oncekinden daha buyuk oldu. Bakalim piyasayi yine ipten alacak mi Fed. Bize ne dusecek ne kadar dusecek. Ya da dusecek mi
    Her hamle öncekinden büyük oldu derken?? tospa sende mi yanlış anladın yoksam?? FED in yaptığı şey Bernankenin yaptığı QE değil.. Oooops arkadaşlar sitenin en aktif savaşçıları repo ile likidite injektionunu qe ile karıştırıyor

LDN-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Abi sagolasin. Valla kurum hic demedi. Ya bende diyorum daha fazla almam lazim ama yok alamiyorum.

Allah seni basimizdan eksik etmesin

Allah ne muradin varsa versin

SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Kendisine bizde teşekkürlemizi sunarız iyi ki var

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

3.  Alıntı Originally Posted by kamil79 Yazıyı Oku
    Dostum günaydın. Kısa da yakalandın galiba. İnerken long squeeze, çıkarken short squeeze olacak tabi ki... Sen buna ne dersen de. Bu teknik bir hareket. Bizim kapanışımızdan sonra 1500 puan çıkan bir dow var, birde pazartesi üstüne 400-500 puan daha koyarsa ve bizde direkt 100.000 açarsak ve 103000 i görürsek kaç tane kısa pozisyonda kişi kalır... Short squeeze yaptılar demekle kısadaki arkadaşlar rahat uyuyamıyor dostum
    bence 100 az 106 olur pazartesı.....
    147 gecılmezse .....ay sonu 136 beklerım.......takıp edelım.........

Alıntı Originally Posted by halis Yazıyı Oku
    https://twitter.com/i/status/1238553644204777474

trump yaptigi hal ve hareketlerine bakinca corana virusune inanmak oldukca zor ustune dow 1 gunde 2000 puan ustu yukselisini gormekte ap ayri bir durum akil almiyor..hic inanasim gelmiyor su an yasananlara baska bir is var isin icinde diye dusunuyorum paranoyak yaptilar birsaci olmak zor is.bi yandan savaslar oluyor bi yandan caresiz virus var deniliyor..
    corona isine bi kac lider olurse inanirim mesela merkel trump vs yas 60 ustu olanlar.
    trumpta corona olsa ulusal güvenlik için başkan yardımcısını yanında tutmazlar.

O egeli ben değilim

5.  Alıntı Originally Posted by Darvas Yazıyı Oku
    Yazdıklarımı takip etseydin pozisyonum olmadığını görürdün. Hatta şu anda tavsiye ediyorum son mesajlarımı okumanı.

Borsada herşey mümkün. Ancak 2008 ve 2011 hareketlerine bakarsak, Amerikada düzeltme sürecinin aylarca sürmesi muhtemel. Ayı piyasası rallileri meşhurdur.

Bursan yükselmeye devam ederse benim için sorun değil çünkü dün olduğu gibi Day Trading fırsatlarından da az da olsa faydalanabiliyorum.
    Dostum bende dow kopup gidecek demiyorum ki... Anladığım kadarı ile sende benim yazdıklarımı takip etmiyorsun [emoji4]

Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    trumpta corona olsa ulusal güvenlik için başkan yardımcısını yanında tutmazlar.

başkan yardımcısı trump sosyal medyada sendede var diyorlar ,ben senin yanında durmam diyebilirmi sence
    DUHUL 2007...
    BİZİ BİLEN BİLİR....

7.  Alıntı Originally Posted by oguzvortex19 Yazıyı Oku
    2 haftadır grafik cart curt görmüyordum twitterda yavaştan yine başladılar harıl harıl )
    YTD
    Twitterda selcuk gonencler var. 101000 civari buralardan almaya korkanlar ustten alir demisti. O twiti silmis sindide farkli grafik koymus bak toplama bolgesinden alanlar kazandi diye . Ee dedim 100000 deyken bunu da demistiniz. Engellemis ). Hustadlarda inanilmaz ego var.

Alıntı Originally Posted by devran42 Yazıyı Oku
    Sağlık Bakanı Fahrettin Koca gün içerisinde sayı ve son duruma ilişkin güncellemeler yapacak.... mış
    Tahminim ilk hasta taburcu, yeni vaka
    Banko sayıda artış.

O egeli ben değilim

Sayfa 374/1002 İlkİlk ... 274324364372373374375376384424474874 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz