IATA: Dünya genelinde uçuşlar Nisan ilk haftası itibariyle neredeyse yüzde 80 azaldı
IATA: Dünya genelinde uçuşlar Nisan ilk haftası itibariyle neredeyse yüzde 80 azaldı
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Gazete sitelerine girmiyorum. Önemli haberleri anında Sayın MedwiG.in sayfasına gelince öğreniyorum.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yeni infaz
düzenlemesi, uygulamadaki sıkıntılar yanında, milletimizin ve kamu vicdanının hassasiyetlerini de dikkate alarak hazırlanmıştır
Erdoğan : Yeni infaz düzenlemesiyle sistemin işleyişini hem mağdurlar hem suçlular açısından çok daha adil bir hale getirmeyi amaçladık
Erdoğan: İnfaz ve denetimli serbestlikte çocuk yaşlı hasta yeni doğum yapmış kadınlar gibi gruplar lehine insani yaklaşım geliştirilmiştir. İnsanlığın bitmeyecek bir ülküsü olan adalet arayışında, daha yapacak çok işimizin olduğunu biliyoruz
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
IMF: Türkiye 2020 GSYH beklentisi -%5,0 (Önceki %3,0),
2020 işsizlik oranı beklentisi %17,2 (Önceki %13,8) 2021 %15,6
Gazla babam gazla... Ekonomi sağlık umurundamı kapitalist spekülatörün. Eldeki 3-5 kuruşuda kapacaklar...
Burada yer alan bilgi,paylaşım ve yorumlar kişisel düşüncemdir.Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!
İngiltere'de Kovid-19 nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı son 24 saatte 778 artarak 12 bin 107 oldu.
Yer İmleri