İleriki 6 ay için gıda öneriliyor, bu şirketin grafiği de çok güzel, ben temettüye bağlıyım çıkamam ama bir arkadaşıma aldırdım. Bankalardan sonra sıra yanlara da bir gün gelecektir.
İleriki 6 ay için gıda öneriliyor, bu şirketin grafiği de çok güzel, ben temettüye bağlıyım çıkamam ama bir arkadaşıma aldırdım. Bankalardan sonra sıra yanlara da bir gün gelecektir.
İşin en güzel tarafı düşmüyor tamam çıkmıyor ama öyle aman aman da düşmüyor altı boş bir çıkış yapmadı sadece yeni bir çıkış başlatması için tetikleyici bir olay haber gibi bir şeyler lazım tombul parmak mesela buralardan toplanması için de fırsat mı veriyor yoksa mal mı dağıtıyor göreceğiz
AT yarışı Gibi borsa dan Tüyo bekleyenlere yatırım tavsiyesi içermez yazdıklarım öngörülerim arkadaş sohbeti düşünmek gereklidir almak satmak size aittir çünkü para sizindir ..
Kremlin: Putin ve Erdoğan, 16 Eylül'de Özbekistan'da Ukrayna tahıl anlaşmasını görüşecek
Yatırım tavsiyesi değildir.
Nebati: Gıda ve Tarımsal Ürün Piyasaları İzleme ve Değerlendirme Komitesi toplantımızı Tarım ve Orman Bakanımız Vahit Kirisci ve Ticaret Bakanımız Mehmet Muş ve komite üyelerinin katılımlarıyla gerçekleştirdik
Nebati: Toplantı kapsamında, gıda ve tarım ürünlerinin yurt içi ve yurt dışı arz ve fiyatlarına ilişkin son dönemdeki gelişmeleri kapsamlı bir şekilde mercek altına aldık
Yatırım tavsiyesi değildir.
bugün bizim uluun günü olması lazım değil mi ?
AT yarışı Gibi borsa dan Tüyo bekleyenlere yatırım tavsiyesi içermez yazdıklarım öngörülerim arkadaş sohbeti düşünmek gereklidir almak satmak size aittir çünkü para sizindir ..
Yer İmleri